Povezane vesti

Vučić:Pošto ne znaju kako da pobede, politički gubitnici vređaju moju majku

Vučić:Pošto ne znaju kako da pobede, politički gubitnici vređaju moju majku

RTV 21.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom novih napada na njegovu majku Angelinu da su njegovi politički protivnici, koje je nazvao gubitnicima, ponovo koristili najodvratnije reči i laži o njoj, ali im je poručio da on njihove… »
Vučić objavio fotografiju sa roditeljima i poslao poruku političkim protivnicima

Vučić objavio fotografiju sa roditeljima i poslao poruku političkim protivnicima

Euronews 21.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa roditeljima. Kako je rekao, oni su ga prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. "Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili… »
Vučić objavio sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci

Vučić objavio sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci

Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić objavio je sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci: "Majka i otac su me prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i… »

Vesti dana »