Povezane vesti
Vučić:Pošto ne znaju kako da pobede, politički gubitnici vređaju moju majku
RTV 21.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom novih napada na njegovu majku Angelinu da su njegovi politički protivnici, koje je nazvao gubitnicima, ponovo koristili najodvratnije reči i laži o njoj, ali im je poručio da on njihove… »
Vučić objavio fotografiju sa roditeljima i poslao poruku političkim protivnicima
Euronews 21.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa roditeljima. Kako je rekao, oni su ga prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. "Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili… »
Vučić objavio sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci
Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić objavio je sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci: "Majka i otac su me prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i… »
Vesti dana »
"Šta treba da radimo sa susedima? Da gledamo dok nas Amerikanci gađaju sa njihovog tla?!" Iz Teherana kažu da neće prekid vatre! (video)
Kurir pre 25 minutajoš 61 povezana
Uzalud Jovićeva dva gola: AEK napravio ozbiljan kiks i ugrozio borbu za titulu!
Hot sport pre 15 minutajoš 59 povezanih