Povezane vesti
Zelenski: Razgovarao sam sa Ostinom o napadima u dubini teritorije Rusije
Politika 21.10.2024
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je danas u Kijevu razgovarao sa američkim ministrom odbrane Lojdom Ostinom o protivvazdušnoj odbrani Ukrajine i napadima u dubini teritorije Rusije. Zelenski je na platformi Iks napisao da… »
Nešto se kuva: Zelenski sa šefom Pentagona pričao o napadima na teritoriju Rusije
Pravda 21.10.2024
Američki ministar odbrane doputovao je u radnu posetu Ukrajini nakon serije sastanaka koje je imao odlazeći američki predsednik Džozef Bajden. Američki ministar odbrane Lojd Ostin izjavio je danas tokom posete Kijevu da će SAD uputiti novi paket… »
RTV 21.10.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je danas u Kijevu razgovarao sa američkim ministrom odbrane Lojdom Ostinom o protivvazdušnoj odbrani Ukrajine i napadima u dubini teritorije Rusije. Zelenski je na platformi X napisao da je… »
Vesti online 21.10.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da je danas u Kijevu razgovarao sa američkim ministrom odbrane Lojdom Ostinom o protivvazdušnoj odbrani Ukrajine i napadima u dubini teritorije Rusije. Zelenski je na platformi X napisao da je sa… »
Zelenski sa američkim ministrom odbrane: Podelio je sa mnom planove o sledećim koracima
B92 21.10.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je danas u Kijevu razgovarao sa američkim ministrom odbrane Lojdom Ostinom o protivvazdušnoj odbrani Ukrajine i napadima u dubini teritorije Rusije. Zelenski je na platformi X napisao da je sa… »
Vesti dana »

„Nenad Stefanović opet pokazao da je ogoljena batina izvršne vlasti”: Advokat uhapšenih aktivista ukazuje na zloupotrebe tokom današnjeg privođenja
Nova pre 33 minutajoš 26 povezanih

Smanjene školarine, uvećan budžet za visoko obrazovanje: Oglasilo se Ministarstvo prosvete o Izmenama i dopunama Zakona
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana