Povezane vesti
Još jedan opasan Srbin sa poternice uhapšen u Španiji! Imao lažna dokumenta, uvek maskiran šetao gradom,pao dok je kupovao u…
Kurir 21.10.2024
Državljanin Srbije, koji je već skoro šest godina na poternici, uhapšen je u velikoj akciji Civilne garde Alikantea, u Kosta Blanki. Kako je saopštila španska policija, Srbin koji je imao falsifikovana hrvatska dokumenta, priveden je u mestu Torevijeha… »
"Pao" Srbin sa poternice u Španiji: Od policije se skrivao noseći šešir i naočare za sunce, čak šest godina ga traži ova država…
Blic 21.10.2024
Civilna garda Alikantea privela je u Torevijehi srpskog državljanina koji od 6. decembra 2018. godine ima evropski nalog za hapšenje i predaju koji je raspisao Portugal. Osim toga, ima i poziv Centralnog suda u Madridu kojim je naloženo njegovo hapšenje… »
Vesti dana »
„Gledala sam kako tuku ljude ispred mene“: Studentkinja Nađa za Danas izveštava s prve linije policijskog nasilja u Novom Sadu
Danas pre 15 minutajoš 42 povezane
Novosadski studenti izglasali bojkot nastave, protest u 17 časova ispred Filozofskog
Moj Novi Sad pre 0 minutajoš 30 povezanih
Tramp popustio, Evropa mu ne veruje! Danas hitan samit lidera EU, počeo sastanak lidera SAD sa Zelenskim u Davosu: Oglasile se Rusija i Kina o Grenlandu
Blic pre 1 satjoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Vučić sa Orbanom o NIS-u u Davosu: "Verujem da će konačni ugovor Rusa i Mađara biti završen do sredine marta"
Insajder pre 29 minutajoš 20 povezanih