Povezane vesti
"Piše mi svakakve užase za dete": Žena Ognjena Amidžića reagovala na mrežama, dobila uznemiravajuće poruke
Mondo 21.10.2024
Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, hitno reagovala na Instagramu. Mina Naumović izabranica voditelja Ognjena Amidžića, oglasila se na društvenim mrežama kako bi reagovala zbog sadržaja koji joj određena osoba ostavlja na Instagramu. Mina je… »
"Piše mi svakakve užase za dete": Žena Ognjena Amidžića hitno reagovala na mrežama: "Evidentno je opasan za okolinu"
Blic 21.10.2024
Mina Naumović izabranica voditelja Ognjena Amidžića, oglasila se na društvenim mrežama. Naime, Mina je na Instagramu objavila profil koji joj navodno redovno ostavlja negativne komentare. - Neko ko stoji iza ovog lažnog profila mi piše svakakve užase za… »
Vesti dana »

(BLOG) Na poziv studenata građani se u 18 časova okupljaju na Đačkom trgu, a aktivisti SNS-a su u Vinogradima (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 minutjoš 30 povezanih

Sedmoro Novosađana koji su uhapšeni na protestu u petak brani se sa slobode, među njima i lekar
Radio 021 pre 17 minutajoš 25 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 2 satajoš 94 povezane