Повезане вести

Вучић: Четворо министара ће представљати Србију на самиту БРИКС-а

Вучић: Четворо министара ће представљати Србију на самиту БРИКС-а

Политика 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће четворо министара представљати Србију на Самиту БРИКС-а у Казању. Вучић је рекао да је и дан када је добио позив председника Русије Владимира Путина рекао амбасадору… »
Вучић: Са Путином сам разговарао о гасном аранжману, обезбеђен гас за ову зиму

Политика 21.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је са председником Русије Владимиром Путином разговарао о гасном аранжман за нашу земљу и да је за ову зиму обезбеђен гас по веома добрим ценама, по формули: шест мулион кубних… »
Србију ће на самиту БРИКС-а представљати Вулин

Србију ће на самиту БРИКС-а представљати Вулин

Политика 21.10.2024
Потпредседник владе Србије Александар Вулин отпутоваће у Казањ да учествује на Самиту БРИКС-а, изјавио је данас помоћник руског председника Јуриј Ушаков. "Вулин ц́е представљати Србију. Јуче су два председника (Србије и Русије)… »
Руски медији: Вулин ће представљати Србију на самиту БРИКС

Руски медији: Вулин ће представљати Србију на самиту БРИКС

Нова 21.10.2024
: Потпредседник Владе Србије Александар Вулин допутовац́е у Казањ како би учествовао на самиту БРИКС, јер тих дана српски председник Александар Вучиц́ има планиране међународне контакте, које није могао да одложи, рекао је… »
Вучић: Рекао сам Путину да не бих дошао на самит БРИКС и да немам састанке

Вучић: Рекао сам Путину да не бих дошао на самит БРИКС и да немам састанке

Бета 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Београду да неће ићи на самит групе БРИКС у Русији и да је руском председнику Владимиру Путину рекао да би такву одлуку донео и да нема заказане сусрете са европским… »
Председник Србије: Договорено снабдевање гасом из Русије по повољној цени

Председник Србије: Договорено снабдевање гасом из Русије по повољној цени

Инсајдер 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је у понедељак 21. октобра да је са председником Русије Владимиром Путином договорио куповину гаса по повољним ценама и да ће се разговарати о дугорочном аранжману. Он је у интервјуу за… »
Вучић не иде у Русију на самит БРИЦС-а

Вучић не иде у Русију на самит БРИЦС-а

Ал Јазеера 21.10.2024
Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да ће четворо министара представљати Србију на самиту БРИЦС-а у Казању. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да ће четворо министара представљати Србију на Самиту… »
Вучић потврдио да не иде на самит БРИКС: Шаљемо делегацију, иду четири министра

Н1 Инфо 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће ићи на самит БРИКС у Русији и да је руском председнику Владимиру Путину рекао да би такву одлуку донео и да нема заказане састанке са европским лидерима за време трајања тог… »
Вучић о БРИКС-у: Заједничку валуту је немогуће да постигну

Вучић о БРИКС-у: Заједничку валуту је немогуће да постигну

Б92 21.10.2024
"Разговарали смо о гасном аранжману", рекао је председник Србије Александар Вучић вечерас о јучерашњем разговору са руским председником Владимиром Путином. Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је са председником… »
Вучић: Не идем на самит БРИКС-а, не бих дошао и да немам договорене састанке, али иду Вулин, Гашић и још двоје министара

Вучић: Не идем на самит БРИКС-а, не бих дошао и да немам договорене састанке, али иду Вулин, Гашић и још двоје министара

Нова 21.10.2024
: Председник Србије Александар Вучић потврдио је писање руских медија да ће на самит БРИКС-а у Казању ићи потпредседник Владе Србије Александар Вулин, али српску делегацију ће чинити још троје министара Братислав Гашић… »
Вучиц́: Четири српска министра иду на БРИКС, а ја ц́у догодине у Москву

Вучиц́: Четири српска министра иду на БРИКС, а ја ц́у догодине у Москву

Спутник 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да нец́е отпутовати на самит БРИКС јер ц́е имати неколико важних састанака са страним државницима из Европске уније који су раније договорени. Вучиц́ је напоменуо да ц́е Србију на… »
Вучић: Нећу ићи на самит групе БРИКС у Русији

Вучић: Нећу ићи на самит групе БРИКС у Русији

НИН 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Београду да неће ићи на самит групе БРИКС у Русији и да је руском председнику Владимиру Путину рекао да би такву одлуку донео и да нема заказане сусрете са европским… »
Вучић: Договорио сам снабдевање гасом из Русије по повољној цени

Вучић: Договорио сам снабдевање гасом из Русије по повољној цени

Радио 021 21.10.2024
Председнк Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је са председником Русије Владимиром Путином договорио куповину гаса по повољним ценама и да ће се разговарати о дугорочном аранжману. Он је у интервјуу за РТС рекао да је… »
Вучић: Договорено снабдевање гасом из Русије по повољној цени

Вучић: Договорено снабдевање гасом из Русије по повољној цени

Нови магазин 21.10.2024
Председнк Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је са председником Русије Владимиром Путином договорио куповину гаса по повољним ценама и да ће се разговарати о дугорочном аранжману. Он је у интервјуу за РТС рекао да је… »
Бројни светски лидери долазе у Србију: Познат је распоред посета

Бројни светски лидери долазе у Србију: Познат је распоред посета

Б92 21.10.2024
Србију ће у наредном периоду посетити бројни светски лидери, међу њима и премијер Пољске Доналд Туск, премијер Грчке Кирјакос Мицотакис и председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. То је вечерас потврдио председник… »
Вучић изјавио да не иде на самит БРИКС-а, Србију ће представљати четири министра

Вучић изјавио да не иде на самит БРИКС-а, Србију ће представљати четири министра

Слободна Европа 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у понедељак да неће присуствовати Самиту БРИКС-а, чији је домаћин руски председник Владимир Путин, али да ће Србију на том догађају представљати четворочлана делегација. Вучић је у… »
Вучић потврдио: Не идем на самит БРИКС

Вучић потврдио: Не идем на самит БРИКС

Вести онлине 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић потврдио је вечерас да неће ићи на самит земаља БРИКС који ће се одржати од 22. до 24. октобра у руском граду Казању. – Имао сам добар разговор са председником Русије Владимиром Путином… »

Еуроневс 21.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је са председником Русије Владимиром Путином разговарао о гасном аранжман за нашу земљу и да је за ову зиму обезбеђен гас по веома добрим ценама, по формули: шест милиона кубних… »
Састанак Путина с генералним секретаром УН последњег дана самита БРИКС-а

Састанак Путина с генералним секретаром УН последњег дана самита БРИКС-а

Слободна Европа 21.10.2024
Руски председник Владимир Путин планира да се састане с генералним секретаром УН Антониом Гутерешом (Гутеррес) на маргинама самита БРИКС-а у Казању, изјавио је у понедељак сарадник руског председника Јуриј Ушаков. Самит од 22… »
"Послаћемо делегацију четворо министара": Председник Вучић открио да ли иде на самит БРИКСА

"Послаћемо делегацију четворо министара": Председник Вучић открио да ли иде на самит БРИКСА

Мондо 21.10.2024
Председник Александар Вучић каже да ће, на самиту БРИКС-а у Казању, Србију представљати министри Братислав Гашић, Александар Вулин, Адријана Месаровић и Ненад Поповић. Председник Србије Александар Вучић говорио је током… »
Вучић: Путину сам рекао да не бих ишао на самит БРИКС и да немам договорене састанке, био сам поштен

Вучић: Путину сам рекао да не бих ишао на самит БРИКС и да немам договорене састанке, био сам поштен

Радио 021 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Београду да неће ићи на самит групе БРИКС у Русији. Додао је да је руском председнику Владимиру Путину рекао да би такву одлуку донео и да нема заказане састанке са… »

Недељник 21.10.2024
Председник Србије Александар Вучић потврдио је вечерас да неће ићи на самит земаља БРИКС који ће се одржати од 22. до 24. октобра у руском граду Казању. „Имао сам добар разговор с председником Русије Владимиром Путином… »
"Русија највише профитира, БРИКС је у кризи" Шта би присуство на Самиту значило за Србију и има ли бенефита? Зороњић: Питање…

"Русија највише профитира, БРИКС је у кризи" Шта би присуство на Самиту значило за Србију и има ли бенефита? Зороњић: Питање…

Курир 21.10.2024
Од 22. до 24. октобра биће одржан 16. Самит лидера БРИКС-а. На Самиту ће први пут учествовати нове чланице асоцијације. Од 1. јануара 2024. године пуноправне чланице су, осим Бразила, Индије, Кине, Русије и Јужне Африке, постале… »
Вулин представља Србију на Самиту БРИКС-а, Латиновић за Маркер: Ослобођење Београда искоришћено да се избегне љутња Москве…

Вулин представља Србију на Самиту БРИКС-а, Латиновић за Маркер: Ослобођење Београда искоришћено да се избегне љутња Москве…

Инсајдер 21.10.2024
Самит земаља БРИКС-а почиње у уторак, 21. октобра, у Казању. Иако је више пута до сада најављивао, председник Србије још није саопштио одговор на позив Путина да учествује на Самиту. По свему судећи, та одлука званично ће… »
Србију ц́е на самиту БРИКС-а представљати Вулин

Србију ц́е на самиту БРИКС-а представљати Вулин

Бета 21.10.2024
Потпредседник владе Србије Александар Вулин отпутоваће у Казањ да учествује на Самиту БРИКС-а на који је позван председник Александар Вучић, изјавио је данас помоц́ник руског председника Јуриј Ушаков. "Вулин ц́е представљати… »
Један позив (не) мења све: Шта значи телефонски разговор Вучића и Путина и да ли може да „покрије“ штету

Један позив (не) мења све: Шта значи телефонски разговор Вучића и Путина и да ли може да „покрије“ штету

Нова 21.10.2024
: Телефонски разговор председника Србије Александра Вучића и његовог руског колеге Владимира Путина, дан пред коначну одлуку о учешћу на Самиту БРИКС, није ништа друго до контрола штете. Оне која ће уследити уколико Вучић реши… »
Вулин уместо Вучића: Ипак ће он представљати Србију на самиту БРИКС-а у Русији

Вулин уместо Вучића: Ипак ће он представљати Србију на самиту БРИКС-а у Русији

Радио 021 21.10.2024
Потпредседник владе Србије Александар Вулин отпутоваће у Казањ да учествује на Самиту БРИКС-а на који је позван председник Александар Вучић. То је изјавио помоц́ник руског председника Јуриј Ушаков. "Вулин ц́е представљати… »
Кремљ: Вулин представља Србију на Самиту БРИКС-а у Казању

Кремљ: Вулин представља Србију на Самиту БРИКС-а у Казању

Инсајдер 21.10.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин допутовац́е у Казањ како би учествовао на самиту БРИКС-а, тих дана српски председник Александар Вучиц́ има планиране међународне контакте које није могао да одложи, рекао је помоц́ник… »
Док Вучић и даље ћути, руски медији јављају: Вулин ће представљати Србију на самиту БРИКС

Док Вучић и даље ћути, руски медији јављају: Вулин ће представљати Србију на самиту БРИКС

Нови магазин 21.10.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин допутовац́е у Казањ како би учествовао на самиту БРИКС, јер тих дана српски председник Александар Вучиц́ има планиране међународне контакте, које није могао да одложи, рекао је… »
Кремљ: Вулин представља Србију на самиту БРИКС-а, Вучић није могао да дође

Кремљ: Вулин представља Србију на самиту БРИКС-а, Вучић није могао да дође

Вести онлине 21.10.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин допутовац́е у Казањ како би учествовао на самиту БРИКС-а, тих дана српски председник Александар Вучиц́ има планиране међународне контакте које није могао да одложи, рекао је помоц́ник… »
Кремљ: Вулин ће представљати Србију на самиту БРИКС-а у Казању

Кремљ: Вулин ће представљати Србију на самиту БРИКС-а у Казању

Правда 21.10.2024
Из Москве је стигла потврда ко ће представљати Србију на важном самиту. Потпредседник Владе Србије Александар Вулин допутоваће у Казањ како би учествовао на самиту БРИКС-а, тих дана српски лидер Александар Вучић има планиране… »
Коме више значи телефонски разговор, Вучићу или Путину?

Коме више значи телефонски разговор, Вучићу или Путину?

Данас 21.10.2024
Мало ко је могао да претпостави да ће председник Србије, Александар Вучић, после скоро две и по године, како се сам хвалио, ипак разговарати телефоном са председником Руске федерације Владимиром Путином. Вучић је пре саопштавања… »

Вести дана »