Povezane vesti
Lazović o projektu Jadar: Gde god se rasprodaju naša dobra, „disaćemo im za vrat“
Novi magazin 21.10.2024
"Svesni smo da u EU postoje jaki glasovi za iskopavanje litijuma u Srbiji, ali to nije naš interes. Mi da se mirimo sa stanjem stvari odustali bismo od bilo koje borbe. I nama je potrebno da živimo zdravo, da nam ne zagađuju vazduh i podzemne vode"… »
Lazović o projektu Jadar: Gde god se rasprodaju naša dobra, „disaćemo im za vrat“
N1 Info 21.10.2024
"Svesni smo da u EU postoje jaki glasovi za iskopavanje litijuma u Srbiji, ali to nije naš interes. Mi da se mirimo sa stanjem stvari odustali bismo od bilo koje borbe. I nama je potrebno da živimo zdravo, da nam ne zagađuju vazduh i podzemne vode"… »
Lazović o razgovorima "s partnerima iz EU": Srbija sama da odluči da li će iskopavati litijum
NIN 21.10.2024
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je da mu je u razgovorima s "međunarodnim kontaktima" prethodnih dana rečeno da Srbija mora sama da odluči da li će biti iskopavanja litijuma ili ne. Lazović je za televiziju N1 rekao da je… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Kolega sa Računarskog fakulteta napadnut i prebijen kod Pionirskog parka
NIN pre 7 satijoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih

Italijanska premijerka kritikovala flotilu za Gazu, Izrael proteruje i 40 Italijana
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
Radio 021 pre 49 minutajoš 33 povezane