Povezane vesti
„Svi su me napustili, ali imam predsednika“: Ko su Pešićevi ljudi koji su otišli iz Srbije
Nova 21.10.2024
: Svetislav Pešić je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije, pa će voditi reprezentativce i na Evropskom prvenstvu od 27. avgusta do 14. septembra. Ipak, Pešić će hitno morati da sastavi stručni štab. Ostao je bez ijednog… »
Pešić: Nemam asistenta, ali imam zahtevnog predsednika
Sportski žurnal 21.10.2024
Naravno da bih najviše voleo da momci koji su bili tu nastave. Ali, Stojaković je u Denveru, Kostić u Kuvajtu, Marinović u Australiji, jedan je u Bolonji, jedan u Bešiktašu, jedan u Kemnicu… Svi su zauzeti. Ko će činiti Pešićev stručni štab budući da iz… »
Vesti dana »

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 16 povezanih

Sud poništio rešenje kojim su odbijeni prigovori opozicije na izborima u Zaječaru
In medija pre 1 satjoš 15 povezanih

Ovako je eliminisan iranski komandant Ministarstvo spoljnih poslova Izraela objavilo snimak, udarili iz vazduha (video)
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih

Sumnja na podmetanje požara kod Omiša i Makarske: Izbijanje i širenje vatre sa evakuacijom stanovnika
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 47 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 17 povezanih