Povezane vesti
Da li se Nedović i Kalinić vraćaju u reprezentaciju? Svetislav Pešić u jednoj rečenici sve rekao
Mondo 21.10.2024
Svetislav Pešić pričao je o Partizanu i Crvenoj zvezdi posle ostanka na klupi Srbije. Svetislav Pešić ostaje na klupi reprezentacije Srbije. Vodiće nacionalni tim najmanje do Evropskog prvenstva naredne godine, uz mogućnost produžetka saradnje… »
Pešića pitali da li će Teodosić da se vrati u reprezentaciju, evo kako je on reagovao
Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Košarkaška reprezentacija Srbije neće menjati u narednom periodu selektora, pošto je Svetislav Pešić dobio zvanično novi ugovor koji važi do 2026. godine. Iskusni stručnjak je gostovao u emisiji "Oko" na RTS-u i pričao je o… »
"Treba vremena...": Pešić pričao o Zvezdi i Partizanu u Evroligi, pa se dotakao Pokuševskog i Plavšića
Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Novi/stari selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić bio je gost na RTS-u, gde je u emisiji "Oko" govorio o brojnim temama. Jedna od njih su bili i Zvezda i Partizan i njihove utakmice u Evroligi ove sezone, gde su startovali… »
Pesić otkrio šta je prelomilo da ostane selektor Srbije: "Nemate me, ako mi uskratite jednu stvar..."
Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Stari-novi selektor Srbije Svetislav Pešić dan posle i zvaničnog produženja ugovora bio je gost emisije "Oko" na prvom programu RTS-a u kojem je govorio o brojnim košarkaškim temama, kao i planovima u narednom periodu. Na samom… »
"Razgovaraću sa Željkom i Janisom...": Pešić otkrio kako će Zvezda i Partizan da pomognu reprezentaciji
Telegraf 21.10.2024
Preporučujemo. Stari-novi selektor Srbije Svetislav Pešić dan posle i zvaničnog produženja ugovora bio je gost emisije "Oko" na prvom programu RTS-a, a tom prilikom dao je predlog koji se odnosi na "večite" i FIBA kvalifikacije za Evropsko… »
Vesti dana »

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih

Preminule još tri žene povređene u domu za stare u Barajevu: Požar odneo 11 života
Nova ekonomija pre 10 satijoš 23 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane