Povezane vesti
"Pisao mi je nekoliko nedelja pre smrti" Bivša devojka Lijama Pejna otkrila šta joj je pevač poručio u SMS poruci
Mondo 21.10.2024
Bivša devojka Lijama Pejna, koju je upoznao tokom takmičenja u X Faktoru, otvorila dušu na društvenim mrežama. Pevač Lijam Pejn, preminuo je prošle nedelje nakon što je pao sa balkona hotelske sobe u Argentini. Na društvenim mrežama i dalje… »
„Kada je na mom telefonu iskočila vest da si nas napustio – sledila sam se“: I druga sestra Lijama Pejna se oglasila…
Nova 21.10.2024
: Pevač Lijam Pejn tragično je nastradao u 32. godini života. Lijam Pejn je svetsku slavu stekao kao član benda One Direction, a preminuo je 16. oktobra ove godine, nakon pada sa trećeg sprata jednog hotela u Argentini. Brojni prijatelji, kolege i… »
Sestra Lijama Pejna objavila dirljive reči upućene svom bratu: "Kada je iskočila vest na mom telefonu da si nas napustio -…
Kurir 21.10.2024
Smrt pevača Lijama Pejna (31) i dalje je pod istragom nadležnih organa u Argentini jer se postavlja pitanje zašto niko od osoblja hotela nije pozvao hitnu pomoć nakon što se pevač onesvestio u holu istog, a pre nego što će se tragedija dogoditi. U… »
"Poslao mi je poruku nekoliko nedelja pre smrti" Oglasila se bivša devojka Lijama Pejna, otkrila šta joj je napisao
Kurir 21.10.2024
Pevač Lijam Pejn preminuo je prošle nedelje nakon pada s trećeg sprata hotela. Od njega se opraštaju obožavatelji, porodica i prijatelji, a emotivnu objavu je sada podijelila i njegova bivša devojka Denijel Pizer, s kojom je Lijam bio u vezi od… »
Vesti dana »
Određen pritvor jednoj od uhapšenih povodom nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 137 povezanih
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
Zvaničnici upućuju saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Euronews pre 34 minutajoš 99 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 11 satijoš 43 povezane