Povezane vesti
"Srećan sam što sam uspeo da u kafanu dovedem troje predsednika, a to što vidite samo po neku rakiju i pivo..." Vučić se…
Kurir 21.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras da se sreo sa Tomislavom Nikolićem, Anom Brnabić i Andrijom Mandićem. - Srećan sto sam u kafanu u Beogradu na vodi uspeo da dovedem troje predsednika - Nikolića, Mandića i Anu. Toma i ja se… »
Vučić: Srećan što sam u kafanu u Beogradu na vodi uspeo da dovedem troje predsednika - Nikolića, Mandića i Anu
B92 21.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novu fotografiju na svom Instagram nalogu. "Srećan što sam u kafanu u Beogradu na vodi uspeo da dovedem troje predsednika - Nikolića, Mandića i Anu. Toma i ja se sećamo osnivanja SNS, zahvalni Ani što… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 58 minutajoš 17 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 3 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih