Povezane vesti
"Sve ove godine se ložio na mene" Karleuša otvoreno o pomirenju s Bubom Korelijem: Kad smo se zapratili on mi je...
Kurir 21.10.2024
Pop diva, Jelena Karleuša, započela je regionalnu muzičku turneju velikim solističkim koncertom u Skoplju, 19. oktobra, u Jane Sandanski areni. Ljudi iz svih delova Makedonije okupili su se u glavnom gradu kako bi prisustvovali spektaklu jedne od… »
Karleušu krvavu izneli s koncerta u Skoplju! Dovela spaktakl do kraja, niko nije znao šta se dešava na bini: Sve je na meni…
Kurir 21.10.2024
Jelena Karleuša održala je prvi, dugo očekivani koncert u sklopu svoje nove muzičke turneje "Alfa i Omega" u prepunoj Areni "Jane Sandanski" u Skoplju. Ljubitelji njenih mnogobrojnih hitova okupili su se iz svih krajeva Severne Makedonije, ali i regiona… »
Vesti dana »
Ćalović o havariji na „Rzavu“: Četrdeset godina niko nije ulagao u cevovod (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 93 povezane
Ponovo će se igrati druga utakmica finala Arkus lige između Vojvodine i Partizana
RTS pre 4 minutajoš 103 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 2 satajoš 34 povezane
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 3 satajoš 34 povezane
Đoković saznao sjajnu vest! Nova megasenzacija na Rolan Garosu: Jedan od velikih favorita ispao od anonimusa
Kurir pre 24 minutajoš 112 povezane