Povezane vesti
"Ubio si mi dva brata! Klečao je i molio a ti si mu pucao u glavu! Imao je rupu na čelu!" Jovan Mitrović u masakru ostao bez…
Kurir 22.10.2024
Ubio si mi dva brata! Marko je klečao, molio te je da ga ne ubiješ, a ti si mu pucao u glavu. Imao je rupu na čelu! Ovim potresnim rečima obratio se fudbaler Jovan Mitrović, rođeni brat Petra Mitrovića (25) i brat od strica Marka Mitrovića (18)… »
„Imao je kačket, crnu trenerku, bio je nabildovan i istetoviran“: Stefan se 4. maja sreo sa misterioznim muškarcem koji…
Nova 22.10.2024
: Suđenju Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima Dubona i Malo Orašje 4. maja prošle godine, u kojem je ubijeno devet osoba, održano je prethodnih dana u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Na suđenju je ponovo pomenut misteriozni muškarac… »
Blažić je pucao rafalno, pogodio me je u leđa
Politika 22.10.2024
Marko Mitrović na kolenima je molio optuženog da ga ne ubije, ali je on to ipak uradio, rekao je na jučerašnjem svedočenju Jovan Mitrović. Andrijana Mitrović (18), jedna od 12 teško ranjenih u masakru koji je 4. maja prošle godine u Duboni i… »
"Teško je razumeti poremećen um": Incident na suđenju Blažiću, cinično se smejao porodicama ubijenih
Euronews 22.10.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu juče je saslučanjem svedoka nastavljeno suđenje Urošu Blažiću, koji je optužen da je 4. maja prošle godine ubio devet osoba i 12 ranio u selima Dubona i Malo Orašje. Tokom svedočenja Jovana Mitrovića, koji je… »
Moj marko imao rupu na čelu, po položaju tela se videlo da se predavao! Zbog svedočenja brata ubijenih Petra i Marka na…
Blic 22.10.2024
"Marka nismo ni videli, a bio je na ulazu. Tek kada smo nosili Petra u automobil videli smo ga kako sedi i na glavi ima rupu od metka", reči su Jovana i Nikole Mitrovića, braće Petra i Marka Mitrovića koje je ubio Uroš Blažić u Malom Orašju… »
"Straža je morala da ga zaustavlja": Blažić posle masakra provocirao žrtve? VIDEO
B92 22.10.2024
Nastavljeno je suđenje Urošu Blažiću povodom optužbi da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 osoba. Juče su u Specijalnom sudu u Beogradu svedočila braća dvojice ubijenih mladića, devojka koju je Uroš… »
"Ne verujem da će Uroš Blažić izaći živ nakon 20 godina robije!" Šok tvrdnje Radulovića: Krvavi pir je posledica jer je…
Kurir 22.10.2024
Na suđenju Urošu Blažiću, optuženom za masakr kod Mladenovca i Smedereva, došlo je do izrazito emotivnih scena, a incident u sudnici dodatno je uzburkao atmosferu. Svedoci, među kojima su bili članovi porodica žrtava, izneli su teške detalje o… »
Vesti dana »
"Namerno ubistvo ruskih novinara je još jedan brutalni zločin": Oglasili se Poljanski i Zaharova povodom pogibije dopisnika Izvestije
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Srećne praznike i dobar pogled lovcima želi Lovački savez Srbije
Niške vesti pre 2 satajoš 2 povezane
Dvoje povređeno u udesu kod novog pazara: Jedna osoba prevezena u bolnicu u besvesnom stanju
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Hilari Klinton, Džordž Soroš…: Bajden uručio 19 predsedničkih medalja slobode
Danas pre 5 satijoš 1 povezana