Povezane vesti
"Prvi put sam videla tatu kako plače. Ne mogu to da izbacim iz glave": Evo šta se dešavalo dva dana pre nego što su Adriana…
Blic 22.10.2024
Brat naše pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović se zajedno sa suprugom Adrianom i njihovom ćerkicom preselio u Dubai odakle svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o životu u Emiratima. Adriana je veoma aktivna na… »
"Prvi put sam videla oca kako plače": Evo šta se dešavalo 2 dana pre nego što su Adriana i Savo Džehverović otišli u…
Kurir 22.10.2024
Brat pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović se zajedno sa suprugom Adrianom i njihovom ćerkicom preselio u Dubai odakle svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o životu u Emiratima. Adriana je veoma aktivna na… »
Vesti dana »

Maratonci iz Srbije stigli u Beč: Dočekalo ih više stotina građana i austrijska ministarka (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 44 povezane

Bivši sudija Evropskog suda: Privremena mera nije konačna, istraga će utvrditi da li je upotrebljen zvučni top (VIDEO)
Insajder pre 3 minutajoš 41 povezana

Studenti koji hoće da uče na sastanku sa Martom Kos: Razgovor sa komesarkom za proširenje EU u Beogradu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 57 povezanih

Održan sastanak premijera Đure Macuta i rektora Vladana Đokića, bez izjava za medije
RTS pre 4 minutajoš 24 povezane