Повезане вести
"Намештају ми..." Цар бесан због афере са Мајом, плаши се да му Алекс не удари забрану: Не могу прећи границу да је видим
Курир 22.10.2024
Бивши ријалити учесник недавно је обновио везу са старлетом Мајом Маринковић, а сада се огласио и навео да му све то "намештају" како би му Александра Николић забранила да виђа њихову ћерку. Цар не може да пређе границу, те није… »
"Намештају ме баш САД кад треба ћерка да ми дође": Цар бесан због афере са Мајом, Алекс ће му забранити да види дете: "Не могу…
Блиц 22.10.2024
Бивши ријалити учесник недавно је обновио везу са старлетом Мајом Маринковић, а сада се огласио и навео да му све то "намештају" како би му Александра Николић забранила да виђа њихову ћерку. Цар не може да пређе границу, те није… »
Помирили се маја Маринковић и Филип Цар! Процуриле интимне слике из кревета, све пршти од страсти
Курир 22.10.2024
Маја Маринковић и бивши ријалити учесник Филип Цар поново су заједно. Наиме, њих двоје су обновили контакт по завршетку ријалити програма "Елита", у тренуцима када је Филип рашчистио однос са Александром Николић са којом је… »
Помирили се Маја Маринковић и Филип Цар: Сви детаљи љубавне романсе коју су крили од свих! Испливале слике из кревета, све…
Блиц 22.10.2024
Старлета Маја Маринковић и бивши ријалити учесник Филип Цар поново су заједно! Наиме, њих двоје су обновили контакт по завршетку ријалити програма "Задруга 7 Елита", у тренуцима када је Филип рашчистио однос са Александром… »
Вести дана »

Обилне падавине и снег у Србији: РХМЗ издао црвене и наранџасте метеоларме, проблеми у саобраћају у Шумадији
Наслови.аи пре 1 сатјош 75 повезаних

Пицула: Санкције НИС-у одражавају заоштравање према ономе што ради режим у Србији
Бета пре 7 сатијош 18 повезаних

Израел пресрео флотилу ка Гази, приведен и Београђанин Огњен Марковић
BBC News пре 5 сатијош 50 повезаних

"Тачно је да су Руси Американцима понудили 1% акција НИС-а" Вучић: Нисам сигуран да ће прихватити предлог Москве
Курир пре 3 минутајош 37 повезаних