Povezane vesti
"Nameštaju mi..." Car besan zbog afere sa Majom, plaši se da mu Aleks ne udari zabranu: Ne mogu preći granicu da je vidim
Kurir 22.10.2024
Bivši rijaliti učesnik nedavno je obnovio vezu sa starletom Majom Marinković, a sada se oglasio i naveo da mu sve to "nameštaju" kako bi mu Aleksandra Nikolić zabranila da viđa njihovu ćerku. Car ne može da pređe granicu, te nije u mogućnosti da na taj… »
"Nameštaju me baš SAD kad treba ćerka da mi dođe": Car besan zbog afere sa Majom, Aleks će mu zabraniti da vidi dete: "Ne mogu…
Blic 22.10.2024
Bivši rijaliti učesnik nedavno je obnovio vezu sa starletom Majom Marinković, a sada se oglasio i naveo da mu sve to "nameštaju" kako bi mu Aleksandra Nikolić zabranila da viđa njihovu ćerku. Car ne može da pređe granicu, te nije u mogućnosti da na taj… »
Pomirili se maja Marinković i Filip Car! Procurile intimne slike iz kreveta, sve pršti od strasti
Kurir 22.10.2024
Maja Marinković i bivši rijaliti učesnik Filip Car ponovo su zajedno. Naime, njih dvoje su obnovili kontakt po završetku rijaliti programa "Elita", u trenucima kada je Filip raščistio odnos sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je dobio ćerku. Oni su se tajno… »
Pomirili se Maja Marinković i Filip Car: Svi detalji ljubavne romanse koju su krili od svih! Isplivale slike iz kreveta, sve…
Blic 22.10.2024
Starleta Maja Marinković i bivši rijaliti učesnik Filip Car ponovo su zajedno! Naime, njih dvoje su obnovili kontakt po završetku rijaliti programa "Zadruga 7 Elita", u trenucima kada je Filip raščistio odnos sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je dobio… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Otkriveni prvi detalji misterioznog sastanka u Kremlju: "Tramp je poslao signale Rusiji, odgovorili smo": Evo o čemu su pričali Putin i Vitkof
Blic pre 16 minutajoš 22 povezane

Zaplenjeno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšena dva muškarca iz Ćićevca
RTS pre 2 satajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 1 satjoš 101 povezana

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih