Povezane vesti
Popovica i Paragovo sutra bez vode
Radio 021 22.10.2024
Popovica i Paragovo sutra, 23. oktobra neće imati vode. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži oba naselja ostaju bez vode. Isključenja su planirana od 9 do 13 sati u oba slučaja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Popovica i Paragovo u sredu po četiri sata bez vode
Moj Novi Sad 22.10.2024
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u sredu, 23. oktobra, od 9 do 13 sati biti naselja Popovica i Paragovo. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Studenička i Cetinjska bez vode do 14 časova
RTV 22.10.2024
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Zadružna ulica, a do 14 časova Studenička i Cetinjska u Novom Sadu, saopštavaju iz JKP "Vodovod i kalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode zbog havarija
Radio 021 22.10.2024
Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Zadružna ulica bez vode će biti do 13 časova. Studenička i Cetinjska neće imati vode do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad 22.10.2024
Zbog radova na sanacija havarije bez vode će do 13 sati biti Zadružna, a do 14 časova – Studenička i Cetinjska ulica u Novom Sadu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Vesti dana »
Kurir saznaje! Ubijeni jošo sa Cetinja je rođak poznatog glumca! Bio je direktor, neutešni prijatelji opraštaju se od njega (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 36 povezanih
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 40 minutajoš 9 povezanih
"Moj muž je pukom srećom izbegao smrt u toj kafani!" Tanja sa Cetinja za Kurir o masakru: Otišao je iz lokala kada je video da se... Spasao se (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 25 povezanih
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi
Vreme pre 51 minutajoš 18 povezanih