Povezane vesti
Razveli smo se zbog najtužnijeg razloga: Jovana Pajić ovo nije mogla da toleriše
Story 22.10.2024
Jovana Pajić razvod smatra ispravnom odlukom. Kada su krajem 2021. godine pevačica Jovana Pajić i frontmen „Tropiko benda” Sale odlučili da stave tačku na deceniju dug brak, mnogi su ostali u čudu, budući da su njih dvoje važili za jedan od… »
"Rekla sam: 'Ja sam prestala tebe da volim!'" Zbog ovoga je Jovana Pajić rešila da okonča brak sa Saletom Tropikom
Blic 22.10.2024
Jovana Pajić i frontmen benda "Tropico", Sale Tropiko, važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova odluka da se razvedu iznenadila je mnoge. Jovana se u potpunosti posvetila karijeri, dok je Sale već našao novu ljubav. Kako… »
"Rekla sam mu prestala sam da te volim" Zbog ovoga je Jovana Pajić rešila da okonča brak sa Saletom Tropikom
Kurir 22.10.2024
Jovana Pajić i frontmen benda "Tropico" Sale Tropiko važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova odluka da se razvedu iznenadila je mnoge. Jovana se u potpunosti posvetila karijeri, dok je Sale već našao novu ljubav. Jednom… »
Vesti dana »
Svi ulazi u zgradu novosadskog suda blokirani: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 26 minutajoš 24 povezane
Milion ljudi bez struje, hitno uvedene restrikcije: Rusija izvela silovite udare na energetsku infrastrukturu
Mondo pre 37 minutajoš 18 povezanih
Dačić: Policija veoma tolerantna, ne treba zaboraviti zašto je stariji Novosađanin priveden
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih