Povezane vesti
Razveli smo se zbog najtužnijeg razloga: Jovana Pajić ovo nije mogla da toleriše
Story 22.10.2024
Jovana Pajić razvod smatra ispravnom odlukom. Kada su krajem 2021. godine pevačica Jovana Pajić i frontmen „Tropiko benda” Sale odlučili da stave tačku na deceniju dug brak, mnogi su ostali u čudu, budući da su njih dvoje važili za jedan od… »
"Rekla sam: 'Ja sam prestala tebe da volim!'" Zbog ovoga je Jovana Pajić rešila da okonča brak sa Saletom Tropikom
Blic 22.10.2024
Jovana Pajić i frontmen benda "Tropico", Sale Tropiko, važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova odluka da se razvedu iznenadila je mnoge. Jovana se u potpunosti posvetila karijeri, dok je Sale već našao novu ljubav. Kako… »
"Rekla sam mu prestala sam da te volim" Zbog ovoga je Jovana Pajić rešila da okonča brak sa Saletom Tropikom
Kurir 22.10.2024
Jovana Pajić i frontmen benda "Tropico" Sale Tropiko važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova odluka da se razvedu iznenadila je mnoge. Jovana se u potpunosti posvetila karijeri, dok je Sale već našao novu ljubav. Jednom… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 31 minutajoš 42 povezane