Povezane vesti

Godinama se ovo čekalo: Ostoja oberučke prihvatio novu upravu Partizana! (foto)

Godinama se ovo čekalo: Ostoja oberučke prihvatio novu upravu Partizana! (foto)

Hot sport 22.10.2024
Evo šta je poručio Ostoja Mijailović! Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović se oglasio nakon konferencije novog rukovodstva fudbalskog kluba crno-belih! On On se novoj upravi obratio putem društvene mreže „X“ gde je… »
Ljajić pravi Partizan 2.0; Mijatović pun žara: "Radićemo za džabe"; Danko: "Dužni 60 miliona" VIDEO

Ljajić pravi Partizan 2.0; Mijatović pun žara: "Radićemo za džabe"; Danko: "Dužni 60 miliona" VIDEO

B92 22.10.2024
Rasim Ljajić, Predrag Mijatović i Danko Lazović otvoreno su pričali sa medijima o planovima nove uprave FK Partizan, te problemima koje su zatekli u Humskoj 1. "Njihov angažman vredi više od bilo kakvog novca i pomoći. Nisu morali da se uhvate ovog… »
Oglasio se Ostoja Mijailović zbog promena u FK Partizan: Evo šta je rekao o novoj Upravi

Oglasio se Ostoja Mijailović zbog promena u FK Partizan: Evo šta je rekao o novoj Upravi

Mondo 22.10.2024
Ostoja Mijailović podržao promene u FK Partizan i dolazak Rasima Ljajića na čelo Privremenog organa. Prvi čovek KK Partizan i JSD Partizan Ostoja Mijailović pozdravio je promene u FK Partizan. Uprava na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i… »
"Napašćemo svakoga ko je protiv Partizana!": Mijatović pogledao u Lazovića, pa najavio juriš crno-belih!

"Napašćemo svakoga ko je protiv Partizana!": Mijatović pogledao u Lazovića, pa najavio juriš crno-belih!

Mondo 22.10.2024
Predstavljeno je novo rukovodstvo crno-belih. Partizan je dobio novi tim! Predsednik privrremenog organa crno-belih Rasim Ljajić je na konferenciji za medije pričao o dugu i tome zašto je doveo upravo Danka Lazovića i Predraga Miajtvića u klub, a… »
Burno obraćanje Mijatovića i Lazovića: „Dug Partizana 50-60 miliona, ne treba nam Gvardiola, nego baš Savo“

Burno obraćanje Mijatovića i Lazovića: „Dug Partizana 50-60 miliona, ne treba nam Gvardiola, nego baš Savo“

Nova 22.10.2024
: Predstavnici novog rukovodstva FK Partizan, Predrag Mijatović i Danko Lazović i novi prvi čovek kluba Rasim Ljajić obratili su se dan posle velikih promena i odlaska Milorada Vučelića i Miloša Vazure, a sva dešavanja mogli ste da ispratite… »
Ostoja podržao Ljajića i novo rukovodstvo FK Partizan: "Godinama smo čekali ovo!"

Ostoja podržao Ljajića i novo rukovodstvo FK Partizan: "Godinama smo čekali ovo!"

Sportske.net 22.10.2024
Posle odlaska dosadašnje uprave Partizana, na sednici Skupštine u ponedeljak uspostavljen je Privremeni organ, na čijem čelu je Rasim Ljajić, a članovi su bivši fudbaleri Predrag Mijatović i Danko Lazović, koji će biti zaduženi za sportski… »
Ostoja o smeni u Partizanu: Godinama smo ovo čekali

Ostoja o smeni u Partizanu: Godinama smo ovo čekali

Sport klub 22.10.2024
Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović prokomentarisao je promenu rukovodstva u fudbalskom klubu crno-belih. U novom privremenom odboru biće Danko Lazović, Predrag Mijatović, Milka Forcan, Vojin Lazarević, Dragan… »
Emotivni Mijatović: "Dočekali me kao brata, hvala Petriću, radićemo za džabe!"

Emotivni Mijatović: "Dočekali me kao brata, hvala Petriću, radićemo za džabe!"

Sportske.net 22.10.2024
Posebno je istakao ulogu koju je imao Gordan Petrić prilikom odluke da se vrati u Humsku. "Otkočilo me to što su me ovde dočekali kao brata, moram da istaknem Gordana Petrića. Ja sam u tom momentu bio u nekom iracionalnom svetu, opustio sam se… »
Konferencija novog Partizana: Ne treba Gvardiola, već Savo!

Konferencija novog Partizana: Ne treba Gvardiola, već Savo!

Sport klub 22.10.2024
U utorak od 12.00 na stadionu Partizana održana konferencija za medije na kojoj su govorili predstavnici novog rukovodstva crno-belih. Sva događanja sa Topčiderskog brda mogli ste da pratite u sekciji BLOG UŽIVO na sajtu Sport kluba. Pored… »
"Ne treba nam Gvardiola, treba nam Savo"

"Ne treba nam Gvardiola, treba nam Savo"

B92 22.10.2024
Nova uprava FK Partizan izrazila je podršku aktuelnom treneru tima Savu Miloševiću. Partizan je preuzela Radna grupa na čelu sa Rasimom Ljajićem, a za sportski sektor će biti zaduženi Predrag Mijatović i Danko Lazović. Upravo je Mijatović… »
Peđa: Sedam Zvezdinih titula zaredom, naravno da je muka…

Peđa: Sedam Zvezdinih titula zaredom, naravno da je muka…

Sport klub 22.10.2024
U utorak je na stadionu Partizana održana konferencija za medije povodom predstavljanja novog rukovodstva crno-belih, a medijima se prvi put u novom svojstvu obratio Predrag Mijatović, igračka legenda kluba, a sada funkcioner privremenog odbora koji… »
Mijatović stigao u Humsku: Pojavile se prve fotke, oni će voditi Partizan

Mijatović stigao u Humsku: Pojavile se prve fotke, oni će voditi Partizan

Mondo 22.10.2024
Peđa Mijatović je stigao u Humsku sa novim rukovodstvom kluba. Partizan kreće u novi početak. Staro rukovodstvo kluba je otišlo, Rasim Ljajić je preuzeo čelnu poziciju i krenuo u promene. Prva i glavna promena svakako je promena na vrhu, pa je… »

Vesti dana »