Povezane vesti

Džoni sa Vračara hteo da ubije saradnika botoksom! Otkriveno preko koje starlete je pokušao da dođe do otrova! Šok detalji…

Džoni sa Vračara hteo da ubije saradnika botoksom! Otkriveno preko koje starlete je pokušao da dođe do otrova! Šok detalji…

Kurir 22.10.2024
Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, koji je po poternici Srbije koja ga tereteti za tri ubistva i pet pokušaja ubistava uhapšen u petak u Barseloni, planirao je da uhapšenog pripadnika klana za kog je verovao da je pristao na saradnju sa… »
Kurir ekskluzivno otkriva kako je Džoni sa Vračara bežao policiji: Pakujem kofere, gasim Skaj, bežim... Neću da me spakuju…

Kurir ekskluzivno otkriva kako je Džoni sa Vračara bežao policiji: Pakujem kofere, gasim Skaj, bežim... Neću da me spakuju…

Kurir 22.10.2024
Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, koji je u petak uhapšen u Barseloni po poternici Srbije koja je za njim raspisana zbog sumnje da je sa odbeglim Radojem Zvicerom organizovao kriminalnu grupu koja je optužena za tri ubistva, u martu 2021… »
Vruće pečenje mu umalo došlo glave: Kako su Džoni Vušovič i Zvicer osmislili plan za ubistvo u zatvoru, sve propalo jer…

Vruće pečenje mu umalo došlo glave: Kako su Džoni Vušovič i Zvicer osmislili plan za ubistvo u zatvoru, sve propalo jer…

Nova 22.10.2024
: Nikola Džoni Vušović, kog je tužilaštvo označilo vođom "vračarskog klana", uhapšen je prošle sedmice u Španiji. Njegovo izručenje tražiće po svemu sudeći više država, među kojima je i Srbija. U našoj državi, pored ostalog, Vušović… »
"Pakujem se, gasim Skaj i idem,: neću da me spakuju ovde kao indijanca": Kako je vođa vračarskog klana Ludi Džoni bežao od…

"Pakujem se, gasim Skaj i idem,: neću da me spakuju ovde kao indijanca": Kako je vođa vračarskog klana Ludi Džoni bežao od…

Blic 22.10.2024
Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, koji je prošle sedmice uhapšen u Barseloni po poternici Srbije koja je za njim raspisana zbog sumnje da je sa odbeglim Radojem Zvicerom organizovao kriminalnu grupu koja je optužena za tri ubistva, u martu… »

Vesti dana »