Povezane vesti
Potresne reči Vedrane Rudan: "Ne želim da provedem poslednje dane gledajući krvave dlanove"
B92 22.10.2024
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan koja se bori sa teškom bolešću objavila je da ovih dana posebno pati jer ne može da dođe na beogradski Sajam knjiga. Ona je objavu na blogu posvetila gradu i događaju koji mnogo voli, te otrkila ko je bila osoba koja… »
"Ne želim da provedem poslednje dane gledajući: To..." Potresna objava Vedrane Rudan o borbi protiv raka: "Zbog anemije i…
Blic 22.10.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan nedavno je otkrila da boluje od raka, a sada je emotivnom objavom raznežila sve. Vedrana Rudan otkrila je ko je osoba koju je među prvima pozvala kada je saznala da ima rak. - Kada sam saznala da imam rak, prvo što mi… »
Vesti dana »
Vetar od 100 km/h će vam duvati pravo u lice! Na snazi najveće upozorenje u Srbiji - 25, 26. i 28. januar će nas oduvati
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Menšik se povukao zbog povrede, Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
Krunić i Danilina razočarale domaćina, idu u četvrtfinale Australijan opena
Sportske.net pre 8 minutajoš 33 povezane
„Smiri se, kretenu“: Đoković poslao vrlo ozbiljnu poruku jednoj osobi!
Hot sport pre 2 satajoš 31 povezana
NBA liga: Jović postigao 23 poena u pobedi Majamija protiv Jute, Dončićevih 33 poena u Dalasu
Dnevnik pre 14 minutajoš 28 povezanih