Повезане вести

Љајић: Спремни смо да изградимо бољи и успешнији Партизан

Љајић: Спремни смо да изградимо бољи и успешнији Партизан

Политика 22.10.2024
Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо један бољи и успешнији Партизан. Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион, изјавио је данас председник Привременог органа фудбалског клуба Партизан Расим Љајић… »
Лазовић: Дуг Партизана износи између 55 и 60 милиона евра

Лазовић: Дуг Партизана износи између 55 и 60 милиона евра

Политика 22.10.2024
Члан Привременог органа фудбалског клуба Партизан Данко Лазовић изјавио је данас да дуг „црно-белих” износи 55 и 60 милиона евра. „Према Партизану се односило недомаћински. Док сам ја овде, инсистираћу да се ово никада више не… »
Мијатовић: Партизану није потребан Пеп Гвардиола, већ Саво Милошевић

Мијатовић: Партизану није потребан Пеп Гвардиола, већ Саво Милошевић

Политика 22.10.2024
Члан Привременог органа Партизана Предраг Мијатовић изјавио је данас да тренер фудбалера „црно-белих” Саво Милошевић има апсолутну подршку новог руководства клуба из Хумске. Расим Љајић изабран је јуче на Скупштини клуба за… »
Може ли Мијатовић да преокрене тешку ситуацију у Партизану

Може ли Мијатовић да преокрене тешку ситуацију у Партизану

BBC News 22.10.2024
Бивши играч Партизана и Реал Мадрида се вратио у клуб као члан управе. Нову управу предводи бивши министар Расим Љајић, ту су и Данко Лазовић и Милка Форцан. Био је мађионичар на терену, али сада признаје да ће му бити потребна… »
Лазовић: Проблеми тешки, али и решиви (видео)

Лазовић: Проблеми тешки, али и решиви (видео)

Спортски журнал 22.10.2024
Нови члан управе није за радикалне одлуке и све радиће искључиво у интересу Партизана. Некадашњи фудбалер Партизана Данко Лазовић изјавио је данас да ниједног тренутка није имао дилему да постане члан привременог органа клуба… »
Мијатовић: Нисмо дошли да обећавамо већ да радимо (видео)

Мијатовић: Нисмо дошли да обећавамо већ да радимо (видео)

Легендарни играч најавио хватање у коштац с нагомиланим проблемима. Свесни смо шта нас чека и колико ћемо напора уложити да створимо нешто ново. Нисмо дошли да обећавамо већ да радимо, изјавио је данас члан привременог органа… »
Лазовић: Дуг Партизана између 55 и 60 милиона евра (видео)

Лазовић: Дуг Партизана између 55 и 60 милиона евра (видео)

Члан привременог одбора открио недомаћинско пословање бивше управе. Данко Лазовић се у данашњем обраћању медијима дотакао и финансија обелоданивши дуговања Партизана. - Према Партизану се односило недомаћински. Док сам овде… »
Љајић: Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион (видео)

Љајић: Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион (видео)

Председник привременог органа с јавношћу поделио приоритете клуба. Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо један бољи и успешнији Партизан. Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион, изјавио је данас… »
Предраг Мијатовић: Да је све како треба, ми не бисмо били ту

Предраг Мијатовић: Да је све како треба, ми не бисмо били ту

Данас 22.10.2024
Председник Привременог органа Фудбалског клуба Партизан Расим Љајић рекао је на конференцији за штампу да су пред њима многи послови у клубу. Члан Привременог органа фудбалског клуба Партизан Предраг Мијатовић рекао је данас да… »
Откривено! Ево колико износи дуг Фудбалског клуба Партизан

Откривено! Ево колико износи дуг Фудбалског клуба Партизан

Вечерње новости 22.10.2024
Члан Привременог органа Фудбалског клуба Партизан Данко Лазовић изјавио је данас да дуг "црно-белих" износи између 55 и 60 милиона евра. Фото: Тањуг/Раде Прелић "Према Партизану се односило недомаћински. Док сам ја овде… »
Прво обраћање Мијатовића у Партизану: "Немам магичан штапић, звиждуци да буду аплаузи!"

Прво обраћање Мијатовића у Партизану: "Немам магичан штапић, звиждуци да буду аплаузи!"

Спортске.нет 22.10.2024
Након доласка привремене Радне групе у Партизан на чело са Расимом Љајићем, јавности се данас обратио Пеђа Мијатовић. "Ова прича је започета скоро, али ту смо, свесни шта нас чека и колико ћемо напора уложити да створимо нешто… »
Предраг Мијатовић јасан: Нисмо дошли да обећавамо, већ да радимо

Предраг Мијатовић јасан: Нисмо дошли да обећавамо, већ да радимо

Еуроневс 22.10.2024
Расим Љајић изабран је јуче на Скупштини клуба за председника Привременог органа Партизана, док че прослављени ас црно-белих Предраг Мијатовић такође учествовати у руковођењу клуба. "Ухватићемо се у коштац са свим проблемима… »
Расим Љајић: Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо бољи и успешнији Партизан

Расим Љајић: Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо бољи и успешнији Партизан

Еуроневс 22.10.2024
Расим Љајић је јуче изабран за председника Привременог органа Партизана, а данас се обратио јавности после седнице у Хумској. "Најмање једном недељно ће се овај Привремени орган састајати и разматрати све проблеме који постоје… »
Данко Лазовић о Партизану: "Ништа не ваља!"

Данко Лазовић о Партизану: "Ништа не ваља!"

Б92 22.10.2024
Данко Лазовић прокоментарисао је свој повратак у ФК Партизан. Бивши нападач црно-белих долази у Хумску 1 као део радне групе која је преузела управљање клубом на челу са Расимом Љајићем. "Нисам имао дилему када сам добио… »
Лазовић: "Данас је најлепше бити партизановац!"

Лазовић: "Данас је најлепше бити партизановац!"

Спортске.нет 22.10.2024
Након Пеђе Мијатовића, јавности се обратио и Данко Лазовић који је истакао задовољство повратком у Партизан. "Нисам имао дилему када сам добио позив. Партизановац је најлепше бити данас. Јесте данас најтеже, али ја сам срећан… »
Пеђа Мијатовић: "Морамо да нападнемо" ВИДЕО

Пеђа Мијатовић: "Морамо да нападнемо" ВИДЕО

Б92 22.10.2024
Нови потпредседник ФК Партизан Предраг Мијатовић објаснио је какву ће улогу имати у новој управи клуба из Хумске. Мијатовић ће уз Данка Лазовића бити задужен за спортски сектор у радној групи коју предводи Расим Љајић. "Ова… »

Вести дана »