Повезане вести
Љајић: Спремни смо да изградимо бољи и успешнији Партизан
Политика 22.10.2024
Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо један бољи и успешнији Партизан. Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион, изјавио је данас председник Привременог органа фудбалског клуба Партизан Расим Љајић… »
Лазовић: Дуг Партизана износи између 55 и 60 милиона евра
Политика 22.10.2024
Члан Привременог органа фудбалског клуба Партизан Данко Лазовић изјавио је данас да дуг „црно-белих” износи 55 и 60 милиона евра. „Према Партизану се односило недомаћински. Док сам ја овде, инсистираћу да се ово никада више не… »
Мијатовић: Партизану није потребан Пеп Гвардиола, већ Саво Милошевић
Политика 22.10.2024
Члан Привременог органа Партизана Предраг Мијатовић изјавио је данас да тренер фудбалера „црно-белих” Саво Милошевић има апсолутну подршку новог руководства клуба из Хумске. Расим Љајић изабран је јуче на Скупштини клуба за… »
Може ли Мијатовић да преокрене тешку ситуацију у Партизану
BBC News 22.10.2024
Бивши играч Партизана и Реал Мадрида се вратио у клуб као члан управе. Нову управу предводи бивши министар Расим Љајић, ту су и Данко Лазовић и Милка Форцан. Био је мађионичар на терену, али сада признаје да ће му бити потребна… »
Лазовић: Проблеми тешки, али и решиви (видео)
Спортски журнал 22.10.2024
Нови члан управе није за радикалне одлуке и све радиће искључиво у интересу Партизана. Некадашњи фудбалер Партизана Данко Лазовић изјавио је данас да ниједног тренутка није имао дилему да постане члан привременог органа клуба… »
Мијатовић: Нисмо дошли да обећавамо већ да радимо (видео)
Легендарни играч најавио хватање у коштац с нагомиланим проблемима. Свесни смо шта нас чека и колико ћемо напора уложити да створимо нешто ново. Нисмо дошли да обећавамо већ да радимо, изјавио је данас члан привременог органа… »
Лазовић: Дуг Партизана између 55 и 60 милиона евра (видео)
Члан привременог одбора открио недомаћинско пословање бивше управе. Данко Лазовић се у данашњем обраћању медијима дотакао и финансија обелоданивши дуговања Партизана. - Према Партизану се односило недомаћински. Док сам овде… »
Љајић: Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион (видео)
Председник привременог органа с јавношћу поделио приоритете клуба. Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо један бољи и успешнији Партизан. Јако је значајна одлука навијача да се врате на стадион, изјавио је данас… »
Предраг Мијатовић: Да је све како треба, ми не бисмо били ту
Данас 22.10.2024
Председник Привременог органа Фудбалског клуба Партизан Расим Љајић рекао је на конференцији за штампу да су пред њима многи послови у клубу. Члан Привременог органа фудбалског клуба Партизан Предраг Мијатовић рекао је данас да… »
Откривено! Ево колико износи дуг Фудбалског клуба Партизан
Вечерње новости 22.10.2024
Члан Привременог органа Фудбалског клуба Партизан Данко Лазовић изјавио је данас да дуг "црно-белих" износи између 55 и 60 милиона евра. Фото: Тањуг/Раде Прелић "Према Партизану се односило недомаћински. Док сам ја овде… »
Прво обраћање Мијатовића у Партизану: "Немам магичан штапић, звиждуци да буду аплаузи!"
Спортске.нет 22.10.2024
Након доласка привремене Радне групе у Партизан на чело са Расимом Љајићем, јавности се данас обратио Пеђа Мијатовић. "Ова прича је започета скоро, али ту смо, свесни шта нас чека и колико ћемо напора уложити да створимо нешто… »
Предраг Мијатовић јасан: Нисмо дошли да обећавамо, већ да радимо
Еуроневс 22.10.2024
Расим Љајић изабран је јуче на Скупштини клуба за председника Привременог органа Партизана, док че прослављени ас црно-белих Предраг Мијатовић такође учествовати у руковођењу клуба. "Ухватићемо се у коштац са свим проблемима… »
Расим Љајић: Спремни смо да се ухватимо у коштац да изградимо бољи и успешнији Партизан
Еуроневс 22.10.2024
Расим Љајић је јуче изабран за председника Привременог органа Партизана, а данас се обратио јавности после седнице у Хумској. "Најмање једном недељно ће се овај Привремени орган састајати и разматрати све проблеме који постоје… »
Данко Лазовић о Партизану: "Ништа не ваља!"
Б92 22.10.2024
Данко Лазовић прокоментарисао је свој повратак у ФК Партизан. Бивши нападач црно-белих долази у Хумску 1 као део радне групе која је преузела управљање клубом на челу са Расимом Љајићем. "Нисам имао дилему када сам добио… »
Лазовић: "Данас је најлепше бити партизановац!"
Спортске.нет 22.10.2024
Након Пеђе Мијатовића, јавности се обратио и Данко Лазовић који је истакао задовољство повратком у Партизан. "Нисам имао дилему када сам добио позив. Партизановац је најлепше бити данас. Јесте данас најтеже, али ја сам срећан… »
Пеђа Мијатовић: "Морамо да нападнемо" ВИДЕО
Б92 22.10.2024
Нови потпредседник ФК Партизан Предраг Мијатовић објаснио је какву ће улогу имати у новој управи клуба из Хумске. Мијатовић ће уз Данка Лазовића бити задужен за спортски сектор у радној групи коју предводи Расим Љајић. "Ова… »
Вести дана »
Вучић: Још нема новости из САД о НИС-у, сутра велики састанак тим поводом; Рафинерија у Панчеву још данас остаје у фази топле циркулације
РТВ пре 7 сатијош 43 повезане
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 6 сатијош 17 повезаних
(ВИДЕО) Сећање на жртве у Новом Саду: Велико срце од лампиона на Тргу слободе
Н1 Инфо пре 1 сатјош 50 повезаних
Јакшић објашњава Вучићев маневар: Зашто хоће да истовремено распише парламентарне и председничке изборе
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних