Povezane vesti

Mijatović: Partizanu nije potreban Pep Gvardiola, već Savo Milošević

Mijatović: Partizanu nije potreban Pep Gvardiola, već Savo Milošević

Politika 22.10.2024
Član Privremenog organa Partizana Predrag Mijatović izjavio je danas da trener fudbalera „crno-belih” Savo Milošević ima apsolutnu podršku novog rukovodstva kluba iz Humske. Rasim Ljajić izabran je juče na Skupštini kluba za predsednika… »
Lazović: Dug Partizana iznosi između 55 i 60 miliona evra

Lazović: Dug Partizana iznosi između 55 i 60 miliona evra

Politika 22.10.2024
Član Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Danko Lazović izjavio je danas da dug „crno-belih” iznosi 55 i 60 miliona evra. „Prema Partizanu se odnosilo nedomaćinski. Dok sam ja ovde, insistiraću da se ovo nikada više ne desi. Ja ne mogu… »
Ljajić: Spremni smo da izgradimo bolji i uspešniji Partizan

Ljajić: Spremni smo da izgradimo bolji i uspešniji Partizan

Politika 22.10.2024
Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo jedan bolji i uspešniji Partizan. Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion, izjavio je danas predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić. Ljajić je juče… »
Može li Mijatović da preokrene tešku situaciju u Partizanu

Može li Mijatović da preokrene tešku situaciju u Partizanu

BBC News 22.10.2024
Bivši igrač Partizana i Real Madrida se vratio u klub kao član uprave. Novu upravu predvodi bivši ministar Rasim Ljajić, tu su i Danko Lazović i Milka Forcan. Bio je mađioničar na terenu, ali sada priznaje da će mu biti potrebna mnogo veća… »
Mijatović: Nismo došli da obećavamo već da radimo (video)

Mijatović: Nismo došli da obećavamo već da radimo (video)

Sportski žurnal 22.10.2024
Legendarni igrač najavio hvatanje u koštac s nagomilanim problemima. Svesni smo šta nas čeka i koliko ćemo napora uložiti da stvorimo nešto novo. Nismo došli da obećavamo već da radimo, izjavio je danas član privremenog organa Partizana Predrag… »
Lazović: Problemi teški, ali i rešivi (video)

Lazović: Problemi teški, ali i rešivi (video)

Novi član uprave nije za radikalne odluke i sve radiće isključivo u interesu Partizana. Nekadašnji fudbaler Partizana Danko Lazović izjavio je danas da nijednog trenutka nije imao dilemu da postane član privremenog organa kluba iz Humske. - Nijednog… »
Predrag Mijatović: Da je sve kako treba, mi ne bismo bili tu

Predrag Mijatović: Da je sve kako treba, mi ne bismo bili tu

Danas 22.10.2024
Predsednik Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić rekao je na konferenciji za štampu da su pred njima mnogi poslovi u klubu. Član Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović rekao je danas da je situacija u klubu… »
Ljajić: Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion (video)

Ljajić: Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion (video)

Predsednik privremenog organa s javnošću podelio prioritete kluba. Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo jedan bolji i uspešniji Partizan. Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion, izjavio je danas predsednik privremenog… »
Lazović: Dug Partizana između 55 i 60 miliona evra (video)

Lazović: Dug Partizana između 55 i 60 miliona evra (video)

Član privremenog odbora otkrio nedomaćinsko poslovanje bivše uprave. Danko Lazović se u današnjem obraćanju medijima dotakao i finansija obelodanivši dugovanja Partizana. - Prema Partizanu se odnosilo nedomaćinski. Dok sam ovde, insistiraću da se… »
Otkriveno! Evo koliko iznosi dug Fudbalskog kluba Partizan

Otkriveno! Evo koliko iznosi dug Fudbalskog kluba Partizan

Večernje novosti 22.10.2024
Član Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan Danko Lazović izjavio je danas da dug "crno-belih" iznosi između 55 i 60 miliona evra. Foto: Tanjug/Rade Prelić "Prema Partizanu se odnosilo nedomaćinski. Dok sam ja ovde, insistiraću da se ovo… »
Prvo obraćanje Mijatovića u Partizanu: "Nemam magičan štapić, zvižduci da budu aplauzi!"

Prvo obraćanje Mijatovića u Partizanu: "Nemam magičan štapić, zvižduci da budu aplauzi!"

Sportske.net 22.10.2024
Nakon dolaska privremene Radne grupe u Partizan na čelo sa Rasimom Ljajićem, javnosti se danas obratio Peđa Mijatović. "Ova priča je započeta skoro, ali tu smo, svesni šta nas čeka i koliko ćemo napora uložiti da stvorimo nešto novo. Nismo… »
Peđa Mijatović: "Moramo da napadnemo" VIDEO

Peđa Mijatović: "Moramo da napadnemo" VIDEO

B92 22.10.2024
Novi potpredsednik FK Partizan Predrag Mijatović objasnio je kakvu će ulogu imati u novoj upravi kluba iz Humske. Mijatović će uz Danka Lazovića biti zadužen za sportski sektor u radnoj grupi koju predvodi Rasim Ljajić. "Ova priča je od skoro, tek… »
Lazović: "Danas je najlepše biti partizanovac!"

Lazović: "Danas je najlepše biti partizanovac!"

Sportske.net 22.10.2024
Nakon Peđe Mijatovića, javnosti se obratio i Danko Lazović koji je istakao zadovoljstvo povratkom u Partizan. "Nisam imao dilemu kada sam dobio poziv. Partizanovac je najlepše biti danas. Jeste danas najteže, ali ja sam srećan jer ima partizanovaca… »
Danko Lazović o Partizanu: "Ništa ne valja!"

Danko Lazović o Partizanu: "Ništa ne valja!"

B92 22.10.2024
Danko Lazović prokomentarisao je svoj povratak u FK Partizan. Bivši napadač crno-belih dolazi u Humsku 1 kao deo radne grupe koja je preuzela upravljanje klubom na čelu sa Rasimom Ljajićem. "Nisam imao dilemu kada sam dobio poziv. Partizanovac je… »
Rasim Ljajić: Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo bolji i uspešniji Partizan

Rasim Ljajić: Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo bolji i uspešniji Partizan

Euronews 22.10.2024
Rasim Ljajić je juče izabran za predsednika Privremenog organa Partizana, a danas se obratio javnosti posle sednice u Humskoj. "Najmanje jednom nedeljno će se ovaj Privremeni organ sastajati i razmatrati sve probleme koji postoje u funkcionisanju… »
Predrag Mijatović jasan: Nismo došli da obećavamo, već da radimo

Predrag Mijatović jasan: Nismo došli da obećavamo, već da radimo

Euronews 22.10.2024
Rasim Ljajić izabran je juče na Skupštini kluba za predsednika Privremenog organa Partizana, dok če proslavljeni as crno-belih Predrag Mijatović takođe učestvovati u rukovođenju kluba. "Uhvatićemo se u koštac sa svim problemima, poznato vam je… »

Vesti dana »