Повезане вести

Роман Панић решила да се оствари као мајка: "Размишљала сам се да усвојим, распитивала сам се о процедури"

Роман Панић решила да се оствари као мајка: "Размишљала сам се да усвојим, распитивала сам се о процедури"

Мондо 22.10.2024
Певачици је остала једна велика неостварена жеља, а то је да се оствари у улози мајке. Певачица Романа Панић (49) иза себе има неколико озбиљних веза, али ни са једним од својих претходних партнера није „стала пред олтар“… »
Романа Панић о усвајању детета: Распитивала сам се о процедури, дете ће ми надокнадити сву љубав

Романа Панић о усвајању детета: Распитивала сам се о процедури, дете ће ми надокнадити сву љубав

Нова 22.10.2024
: Певачици је остала једна велика неостварена жеља, а то је да се оствари у улози мајке. Романа Панић иза себе има неколико озбиљних веза, али ни са једним од својих претходних партнера није „стала пред олтар“. Такође, није се… »
"Распитивала сам се о процедури за усвајање детета": Певачица има велику жељу да се оствари као мајка, овако прича о томе…

"Распитивала сам се о процедури за усвајање детета": Певачица има велику жељу да се оствари као мајка, овако прича о томе…

Блиц 22.10.2024
Романа Панић пре неколико година открила је да јој је велика жеља да има дете. Она је тада испричала да уколико не успе да затрудни, планира да усвоји дете, те да се распитивала о тој процедури. Без обзира на то што јој биолошки… »

Вести дана »