Povezane vesti

Prvi snimci sa bulevara Gorela kineska robna kuća, na licu mesta vatrogasna ekipa

Prvi snimci sa bulevara Gorela kineska robna kuća, na licu mesta vatrogasna ekipa

Telegraf 22.10.2024
Preporučujemo. U tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu danas je izbio požar, kako prenosi Instagram profil "moj_beo_grad". Kako dalje stoji u pomenutoj objavi na licu mesta je i vatrogasna ekipa, a što se može videti na video… »
Jeziv prizor! Četiri osobe evakuisane iz kineske robe kuće! Kurir televizija direktno sa lica mesta: Svi su istraumirani zbog…

Jeziv prizor! Četiri osobe evakuisane iz kineske robe kuće! Kurir televizija direktno sa lica mesta: Svi su istraumirani zbog…

Kurir 22.10.2024
Danas je izbio požar u TCu Bulevaru Kralja Aleksandra, a kako se saznaje, u pitanju je greška, odnosno eksploziija zbog instalacija unutar samog objekta. Na licu mesta sa detaljima ovog slučaja, bila je novinarka Teodora Borozan, koja je za Kurir… »
4 osobe evakuisane iz robne kuće u centru Beograda: Izbio strašan požar, vatrogasci brzo reagovali (Video)

4 osobe evakuisane iz robne kuće u centru Beograda: Izbio strašan požar, vatrogasci brzo reagovali (Video)

Mondo 22.10.2024
Požar koji je danas izbio u tržnom centru u centru Beograda izbio je zbog eksplozije na instalacijama. Danas je izbio požar u tržnom centru u centru Beograda, u Bulevaru kralja Aleksandra. Kako saznaje "Kurir" sa lica mesta, u pitanju je greška… »
Gorela robna kuća u Beogradu; Uspešno lokalizovan požar VIDEO

Gorela robna kuća u Beogradu; Uspešno lokalizovan požar VIDEO

B92 22.10.2024
U tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu izbio je požar. Prve informacije o požaru u kineskoj robnoj kući objavljenje su na Instagram stranici moj_beo_grad_, a kako se vidi na snimku, na terenu je vatrogasna ekipa. Kako navode… »
Gori kineska robna kuća na Bulevaru kralja Aleksandra: Vatrogasne ekipe na terenu

Gori kineska robna kuća na Bulevaru kralja Aleksandra: Vatrogasne ekipe na terenu

Mondo 22.10.2024
Izbio je požar u kineskoj robnoj kući u Bulevaru kralja Aleksandra. Danas je u tržnom centru u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu izbio požar. Prve informacije o požaru u kineskoj robnoj kući objavljene su na Instagram stranici moj_beo_grad_, a… »
Haos na Bulevaru zbog požara u kineskoj robnoj kući: Ovo su slike s lica mesta

Haos na Bulevaru zbog požara u kineskoj robnoj kući: Ovo su slike s lica mesta

Telegraf 22.10.2024
Preporučujemo. Požar koji je buknuo u kineskoj robnoj kući na Bulevaru kralja Aleksandra lokalizovan je i nema povređenih, javlja naša reporterka s lica mesta. Ulica vrvi od vatrogasaca, a pristup objektu nemoguć je zbog uviđaja. Kako kažu… »
Lokalizovan požar u kineskoj robnoj kući na Bulevaru: Gasilo ga pet vatrogasnih vozila i 13 vatrogasaca: Evakuisano više…

Lokalizovan požar u kineskoj robnoj kući na Bulevaru: Gasilo ga pet vatrogasnih vozila i 13 vatrogasaca: Evakuisano više…

Blic 22.10.2024
Danas je u tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu izbio požar. Prema saznanjima "Blica" Sektor za vanredne situacija primio je u 10,09 sati dojavu o požaru u Bulevaru kralja Aleksandra broj 174, na Zvezdari, u kojoj se navodi da u… »
Požar u kineskoj robnoj kući na Bulevaru kralja Aleksandra: Vatrogasci na terenu VIDEO

Požar u kineskoj robnoj kući na Bulevaru kralja Aleksandra: Vatrogasci na terenu VIDEO

Nova 22.10.2024
: Danas je u tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu izbio požar, a vatrogasci su na licu mesta. Prve informacije o požaru u kineskoj robnoj kući objavljenje su na Instagram stranici moj_beo_grad_. Pogledajte snimak: A post shared… »
Prvi snimak požara u kineskoj robnoj kući u Beogradu: Vatra buknula u Bulevaru kralja Aleksandra, vatrogasci na terenu

Prvi snimak požara u kineskoj robnoj kući u Beogradu: Vatra buknula u Bulevaru kralja Aleksandra, vatrogasci na terenu

Kurir 22.10.2024
U tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu danas je izbio požar. Prve informacije o požaru u kineskoj robnoj kući objavljenje su na Instagram stranici "moj_beo_grad_", a kako se vidi na snimku na terenu je vatrogasna ekipa. "Požar… »
Gori robna kuća u Beogradu Izbio požar na Bulevaru (VIDEO)

Gori robna kuća u Beogradu Izbio požar na Bulevaru (VIDEO)

Alo 22.10.2024
Danas je u tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu izbio požar. Nije poznato ima li povređenih i kolika materijalna šteta je pričinjena. A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) BONUS VIDEO… »

Vesti dana »