Povezane vesti
"Čujem huk Lige šampiona kod komšija, pa mi bude muka": Mijatović brutalno iskren o stanju u Partizanu
Mondo 22.10.2024
Predrag Mijatović pričao je i o Crvenoj zvezdi i Ligi šampiona. Partizan je i zvanično predstavio novo rukovodstvo. Predsednik privremenog organa u Humskoj je Rasim Ljajić, dok su za sportski sektor zaduženi Predrag Mijatović i Danko Lazović. Njih… »
Mijatović: "Partizanu ne treba Pep Gvardiola, nego Savo Milošević!"
Sportske.net 22.10.2024
Posle uvodnog izlaganja, Peđa Mijatović odgovarao je i na pitanja novinara. "Iskreno, ja još ne znam kako sam ovde danas. Postaje mi jasnije i jasnije. Mi smo se poznavali, nismo pričali o ovoj situaciji, dva puta smo pričali i u zadnjem minutu smo… »
Partizanu ne treba Gvardiola, već Savo Milošević! Mijatović ispričao kako ga je Ljajić ubedio da dođe!
Mondo 22.10.2024
Peđa Mijatović pričao je o svim problemima Partizana otvoreno. Novo rukovodstvo Partizana počinje sa radom. Na stadionu u Humskoj održava se konferencija za medije na kojoj pričaju novi predsednik Rasim Ljajić, kao i ljudi zaduženi za sportski… »
"Nama ne treba Gvardiola, nama treba Savo Milošević": Jaka poruka Mijatovića navijačima Partizana
Telegraf 22.10.2024
Preporučujemo. Prvo obraćanje Predrag Mijatović je po dolasku u fudbalski klub Partizan imao na konferenciji za medije na kojoj je pokušao da dočara navijačima zašto je Savo Milošević potreban kao trener. Mijatović je istakao da mu je drago što… »
Vesti dana »
Dominacija Nikole Jokića: Srbin kao po navici razbio Lejkerse u Los Anđelesu! (video)
Hot sport pre 28 minutajoš 10 povezanih
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Iznad četiri ruske oblasti oborena 34 ukrajinska drona; Zelenski: Putin pokušava da nas istisne iz Kurske oblasti
RTS pre 23 minutajoš 7 povezanih