Повезане вести

"Чујем хук Лиге шампиона код комшија, па ми буде мука": Мијатовић брутално искрен о стању у Партизану

"Чујем хук Лиге шампиона код комшија, па ми буде мука": Мијатовић брутално искрен о стању у Партизану

Мондо 22.10.2024
Предраг Мијатовић причао је и о Црвеној звезди и Лиги шампиона. Партизан је и званично представио ново руководство. Председник привременог органа у Хумској је Расим Љајић, док су за спортски сектор задужени Предраг Мијатовић и… »
Мијатовић: "Партизану не треба Пеп Гвардиола, него Саво Милошевић!"

Мијатовић: "Партизану не треба Пеп Гвардиола, него Саво Милошевић!"

Спортске.нет 22.10.2024
После уводног излагања, Пеђа Мијатовић одговарао је и на питања новинара. "Искрено, ја још не знам како сам овде данас. Постаје ми јасније и јасније. Ми смо се познавали, нисмо причали о овој ситуацији, два пута смо причали и у… »
Партизану не треба Гвардиола, већ Саво Милошевић! Мијатовић испричао како га је Љајић убедио да дође!

Партизану не треба Гвардиола, већ Саво Милошевић! Мијатовић испричао како га је Љајић убедио да дође!

Мондо 22.10.2024
Пеђа Мијатовић причао је о свим проблемима Партизана отворено. Ново руководство Партизана почиње са радом. На стадиону у Хумској одржава се конференција за медије на којој причају нови председник Расим Љајић, као и људи… »
"Нама не треба Гвардиола, нама треба Саво Милошевић": Јака порука Мијатовића навијачима Партизана

"Нама не треба Гвардиола, нама треба Саво Милошевић": Јака порука Мијатовића навијачима Партизана

Телеграф 22.10.2024
Препоручујемо. Прво обраћање Предраг Мијатовић је по доласку у фудбалски клуб Партизан имао на конференцији за медије на којој је покушао да дочара навијачима зашто је Саво Милошевић потребан као тренер. Мијатовић је истакао да… »

Вести дана »