Повезане вести
"Чујем хук Лиге шампиона код комшија, па ми буде мука": Мијатовић брутално искрен о стању у Партизану
Мондо 22.10.2024
Предраг Мијатовић причао је и о Црвеној звезди и Лиги шампиона. Партизан је и званично представио ново руководство. Председник привременог органа у Хумској је Расим Љајић, док су за спортски сектор задужени Предраг Мијатовић и… »
Мијатовић: "Партизану не треба Пеп Гвардиола, него Саво Милошевић!"
Спортске.нет 22.10.2024
После уводног излагања, Пеђа Мијатовић одговарао је и на питања новинара. "Искрено, ја још не знам како сам овде данас. Постаје ми јасније и јасније. Ми смо се познавали, нисмо причали о овој ситуацији, два пута смо причали и у… »
Партизану не треба Гвардиола, већ Саво Милошевић! Мијатовић испричао како га је Љајић убедио да дође!
Мондо 22.10.2024
Пеђа Мијатовић причао је о свим проблемима Партизана отворено. Ново руководство Партизана почиње са радом. На стадиону у Хумској одржава се конференција за медије на којој причају нови председник Расим Љајић, као и људи… »
"Нама не треба Гвардиола, нама треба Саво Милошевић": Јака порука Мијатовића навијачима Партизана
Телеграф 22.10.2024
Препоручујемо. Прво обраћање Предраг Мијатовић је по доласку у фудбалски клуб Партизан имао на конференцији за медије на којој је покушао да дочара навијачима зашто је Саво Милошевић потребан као тренер. Мијатовић је истакао да… »
Вести дана »

Студенти и грађани испред Новосадског сајма: Испит Правног факултета уз приватно обезбеђење
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

"Запослени су дошли на своје радно место!" Огласила се председница Академије Високе школе електротехнике која је јутрос пробудила и избацила студенте у блокади из зграде факултета
Блиц пре 14 минутајош 13 повезаних

Велико хапшење због прања пара и тешке крађе Седам особа се сумњичи да је згрнуло готово 19 милиона, ево како
Ало пре 9 минутајош 31 повезана

САД наоружава Кијев, ЕУ плаћа – Трамп објаснио зашто Русија неће проћи некажњено: Путин лепо прича, а онда бомбардује
РТС пре 49 минутајош 31 повезана