Povezane vesti
"Došla mi je poluživa, nije znala da gleda na sat, plakala sam koliko je bila uništena" Ispovest Gage Filipović koja je…
Kurir 22.10.2024
Čitavu javnost je uznemirila potresna ispovest učesnice "Farme" Aleksandre Babejićkoja je otkrila da je tokom odrastanja zlostavljana od strane svoje majke, a da ju je potom stariji komšija i silovao kao maloletnicu koji je tu monstruoznost ponavljao čak… »
"Došla mi je poluživa, sada je na lečenju kod psihologa": Potresna ispovest pevačice Goge Jovanović koja je usvojila učesnicu…
Blic 22.10.2024
Učesnica rijalitija "Farma" Aleksandra Babejić pred kamerama je iznela potresne detalje iz svog života i tom prilikom otkrila da je tokom odrastanja bila zlostavljana od strane svoje majke, ali i da je bila žrtva silovanja. Njen život promenila je… »
Vesti dana »
Sednica o nepoverenju Vladi: Predviđena je trodnevna rasprava u Narodnoj skupštini – Da li će Vlada biti odbranjena ili
Mondo pre 1 satjoš 95 povezanih
Tinja sukob između dve zemlje koje su već u ratu! Desila se opasna eskalacija u moru, pljušte zloslutne pretnje: "Nema kompromisa!"
Blic pre 26 minutajoš 43 povezane
"Vatreni oblaci" iznad Bordoa: Više od 360.000 ljudi raseljeno zbog razornih požara u Španiji i Francuskoj
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 29 povezanih
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih