Povezane vesti
Ubiću te, baciću vam bombu – ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno zadržavanje…
Sandžak haber 22.10.2024
Plav – Muškarcu iz Plava, L.A. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Naime, on se sumnjili da je u porodičnoj kući svog oca pretio sestri. Prilikom… »
Ubiću te, baciću vam bombu - ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno zadržavanje…
RINA 22.10.2024
Ubiću te, baciću vam bombu - ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno zadržavanje do 72 sata Plav – Muškarcu iz Plava, L.A. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je… »
Ubiću te, baciću vam bombu – ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno zadržavanje…
IndeksOnline 22.10.2024
Plav – Muškarcu iz Plava, L.A. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Naime, on se sumnjili da je u porodičnoj kući svog oca pretio sestri. Prilikom… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

Otkrivamo! Evo zašto se Ceca nije pojavila na slavlju kod Matića: Na fešti "zagrmela" Lidija
Telegraf pre 11 minutajoš 62 povezane

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 2 satajoš 17 povezanih