Povezane vesti
Ubiću te, baciću vam bombu – ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno…
Sandžak haber 22.10.2024
Plav – Muškarcu iz Plava, L.A. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Naime, on se sumnjili da je u porodičnoj kući svog oca pretio… »
Ubiću te, baciću vam bombu - ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno…
RINA 22.10.2024
Ubiću te, baciću vam bombu - ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno zadržavanje do 72 sata Plav – Muškarcu iz Plava, L.A. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje… »
Ubiću te, baciću vam bombu – ovo je moje: Brat pretio sestri u porodičnoj kući kod oca u Plavu, muškarcu određeno…
IndeksOnline 22.10.2024
Plav – Muškarcu iz Plava, L.A. Osnovno državno tužilaštvo odredilo je zadržavanje od 72 sata zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Naime, on se sumnjili da je u porodičnoj kući svog oca pretio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona studenata i đaka uputila se ka Ministarstvu prosvete: Blokirana Nemanjina ulica
Nova pre 14 minutajoš 13 povezanih
BLOG Veliki broj penzionera na Trgu Republike, plan da sa studentima odu do Ministarstva prosvete
N1 Info pre 14 minutajoš 20 povezanih
Goran vesić se branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Pravda pre 1 satjoš 5 povezanih