Povezane vesti
"Šibao sam se dobro po kafanama, tuča mi se završi za 3 sekunde" Jodžir napravio haos s policijom, a hvali se skandalima…
Kurir 22.10.2024
Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, nedavno je imao problem sa policijom zbog nepropisnog parkiranja u Beogradu na vodi. Na snimcima koji su se pojavili može se videti da se on ponašao bahato i da je došla i interventna. On tvrdi da se… »
"Treba da vam je Čast što sam došao" Jodžir napravio haos u Beogradu, pa otišao da primi nagradu, pomenuo i ženu Irenu
Kurir 22.10.2024
Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jovan Radulović Jodžir, nakon haosa u srpskoj prestonici došao je na dodelu nagrada za influensere koja se dodeljuje u Beogradu. -… »
(Video) "treba da vam je Čast što sam došao": Influenser koji je napravio haos u Beogradu primio nagradu, pa pomenuo i ženu…
Blic 22.10.2024
Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jovan Radulović Jodžir, nakon haosa u srpskoj prestonici došao je na dodelu nagrada za influensere koja se dodeljuje u Beogradu. U… »
Crnogorski influenser se oglasio nakon problema sa policijom u Beogradu: Stali su da me pozdrave jer me vole
Nova 22.10.2024
: Popularni crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir doživeo je neprijatnost sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jodžir je nedavno zbog poslovnih obaveza došao u našu prestonicu, a kako ovde ima mnogo prijatelja, sa njima… »
Poznati crnogorac napravio pometnju u Beogradu: Zbog Jodžira došla i interventna - evo šta se tačno dogodilo
Blic 21.10.2024
Jovan Radulović Jodžir imao je problem sa policijom u srpskoj prestonici. Sve se desilo u elitnom beogradskom naselju, a pometnja je nastala zbog nepropisnog parkiranja crnogorskog influensera. Radulović se ponašao bahato, a pripadnici policije to… »
Vesti dana »
Skupština Srbije počela minutom ćutanja za stradale u Novom Sadu, komemoracija Draganu Markoviću Palmi
RTV pre 39 minutajoš 73 povezane
Teretni avion DHL-a pao nedaleko od aerodroma u Litvaniji i udario u kuću
Glas Amerike pre 1 satjoš 26 povezanih
Nezavisni kandidat Kalin Đorđesku najverovatnije novi predsednik Rumunije
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 52 minutajoš 18 povezanih