Povezane vesti
"Šibao sam se dobro po kafanama, tuča mi se završi za 3 sekunde" Jodžir napravio haos s policijom, a hvali se skandalima…
Kurir 22.10.2024
Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, nedavno je imao problem sa policijom zbog nepropisnog parkiranja u Beogradu na vodi. Na snimcima koji su se pojavili može se videti da se on ponašao bahato i da je došla i interventna. On tvrdi da se… »
"Treba da vam je Čast što sam došao" Jodžir napravio haos u Beogradu, pa otišao da primi nagradu, pomenuo i ženu Irenu
Kurir 22.10.2024
Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jovan Radulović Jodžir, nakon haosa u srpskoj prestonici došao je na dodelu nagrada za influensere koja se dodeljuje u Beogradu. -… »
(Video) "treba da vam je Čast što sam došao": Influenser koji je napravio haos u Beogradu primio nagradu, pa pomenuo i ženu…
Blic 22.10.2024
Crnogorac Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, imao je problem sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jovan Radulović Jodžir, nakon haosa u srpskoj prestonici došao je na dodelu nagrada za influensere koja se dodeljuje u Beogradu. U svom… »
Crnogorski influenser se oglasio nakon problema sa policijom u Beogradu: Stali su da me pozdrave jer me vole
Nova 22.10.2024
: Popularni crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir doživeo je neprijatnost sa policijom u Beogradu zbog nepropisnog parkiranja. Jodžir je nedavno zbog poslovnih obaveza došao u našu prestonicu, a kako ovde ima mnogo prijatelja, sa njima provodi… »
Poznati crnogorac napravio pometnju u Beogradu: Zbog Jodžira došla i interventna - evo šta se tačno dogodilo
Blic 21.10.2024
Jovan Radulović Jodžir imao je problem sa policijom u srpskoj prestonici. Sve se desilo u elitnom beogradskom naselju, a pometnja je nastala zbog nepropisnog parkiranja crnogorskog influensera. Radulović se ponašao bahato, a pripadnici policije to nije… »
Vesti dana »

Putin upozorava: Evo šta će se desiti ukoliko SAD isporuče rakete Tomahavk Ukrajini
Večernje novosti pre 23 minutajoš 24 povezane

Jokić prvi put istrčao na parket posle debakla Srbije na eurobasketu! Srbin odigrao prvi meč za Nagetse nakon pauze - Denver izgubio, Džoker se tek zagreva!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Žao mi je ljudi što su Došli, šokiran sam zbog ovoga u Humskoj: Meč sa Partizanom ostavio gorak ukus u ustima kapitena Vojvodine!
Hot sport pre 42 minutajoš 20 povezanih