Повезане вести
Председник СДП Самир Лекић: Нећемо дозволити да Нови Пазар постане жртва политичких игара
ИндексОнлине 22.10.2024
На данашњој конференцији за медије, председник Санџачке демократске партије (СДП) Самир Лекић осврнуо се на јучерашње немире у Новом Пазару, оптужујући одређене политичке структуре да покушавају унети насиље у град и… »
Лекић (СДП): Изазивањем немира поједине политичке структуре желе да врате насиље као вид политичке борбе
РТВ Нови Пазар 22.10.2024
“Јучерашњи немили догађаји око Градског стадиона потврда су да поједине политичке структуре желе да врате насиље као вид политичке борбе .Ту пре свега мислим на Странску правде и помирења и њихове сателите. Ми смо знали за… »
Председник СДП Самир Лекић: Нећемо дозволити да Нови Пазар постане жртва политичких игара
Санџак хабер 22.10.2024
На данашњој конференцији за медије, председник Санџачке демократске партије (СДП) Самир Лекић осврнуо се на јучерашње немире у Новом Пазару, оптужујући одређене политичке структуре да покушавају унети насиље у град и… »
Лекић (СДП): Изазивањем немира поједине политичке структуре желе да врате насиље као вид политичке борбе
Санџак хабер 22.10.2024
“Јучерашњи немили догађаји око Градског стадиона потврда су да поједине политичке структуре желе да врате насиље као вид политичке борбе .Ту пре свега мислим на Странску правде и помирења и њихове сателите. Ми смо знали за… »
Лекић: За сукобе одговорна СПП, циљ изазивања нереда лични интерес
Радио сто плус 22.10.2024
Он је на конференцији за новинаре рекао да су током немилих догађаја млади људи „изманипулисани и злоупотребљени од стране појединих политичких актера чији циљ је био искључиво лични интерес“. „Ми смо за тај план знали од… »
Вести дана »
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 2 сатајош 34 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 5 минутајош 51 повезана