Povezane vesti
NAJBOLJE GREJE, NAJMANJE TROŠI! Majstor iz Žagubice tvrdi da celu zimu prođe s najviše 4-5 metara drva! Izumeo pećku za koju…
Kurir 22.10.2024
"Ja sam to ceo život radio, odmalena, od malih nogu, otac mi imao radnju, imam i radni staž kod oca... Nekada je to išlo po vašarima, nosili smo gotovu robu, on išao s volovskim kolima po vašarima, a ja sam imao kamion... Znali su nas svi, zvali su nas… »
"Cela zima 4-5 metara drva, najbolje greje, a malo troši": Majstor iz Žagubice izumeo peć i tvrdi da radi kao luda
Mondo 22.10.2024
Majstor iz Žagubice je napravio sam peć na koju se greje sa četiri metra drva i to celu zimu. "Ja sam to ceo život radio, odmalena, od malih nogu, otac mi imao radnju, imam i radni staž kod oca... Nekada je to išlo po vašarima, nosili smo gotovu robu, on… »
Vesti dana »
Đurić: Pogurati pitanje proširenja EU u 2026, to treba da bude geopolitička odluka
Euronews pre 36 minutajoš 19 povezanih
Nadzorni odbor doneo veliku odluku: Srbin novi predsednik uprave BMW-a
Euronews pre 41 minutajoš 17 povezanih
Nova digitalna platforma: Građani Srbije od danas mogu da prate cene u trgovinskim lancima
Euronews pre 56 minutajoš 14 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 30 povezanih
Građanske slobode "pod represijom": Srbija dospela u rang Gruzije, Zimbabvea, Pakistana i El Salvadora
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih