Povezane vesti
NAJBOLJE GREJE, NAJMANJE TROŠI! Majstor iz Žagubice tvrdi da celu zimu prođe s najviše 4-5 metara drva! Izumeo pećku za…
Kurir 22.10.2024
"Ja sam to ceo život radio, odmalena, od malih nogu, otac mi imao radnju, imam i radni staž kod oca... Nekada je to išlo po vašarima, nosili smo gotovu robu, on išao s volovskim kolima po vašarima, a ja sam imao kamion... Znali su nas svi, zvali su… »
"Cela zima 4-5 metara drva, najbolje greje, a malo troši": Majstor iz Žagubice izumeo peć i tvrdi da radi kao luda
Mondo 22.10.2024
Majstor iz Žagubice je napravio sam peć na koju se greje sa četiri metra drva i to celu zimu. "Ja sam to ceo život radio, odmalena, od malih nogu, otac mi imao radnju, imam i radni staž kod oca... Nekada je to išlo po vašarima, nosili smo gotovu… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u požaru u Barajevu: Evo gde se trenutno nalaze: Najmanje šestoro mrtvih
Blic pre 7 minutajoš 96 povezanih
BLOG UŽIVO Obustavlja se nastava u Trećoj beogradskoj gimnaziji do daljnjeg: Izjašnjavanje o nastavku štrajka u školama širom Srbije, Đukić Dejanović najavila prosvetnu inspekciju
Nova pre 8 minutajoš 86 povezanih
Advokatska komora Srbije donela novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Beta pre 2 satajoš 52 povezane