Повезане вести
Никола Роквић о разводу од Бојане Баровић: "Било је свађа, тешко ми је било, онда ме је потезом шокирала"
Мондо 22.10.2024
Никола Роквић признао је једном приликом да су он и Бојана Баровић били на корак од тога да се разиђу. Певач Никола Роквић већ годинама је у срећном и складном браку с Бојаном Баровић која му је подарила троје прелепе деце, на… »
Никола Роквић био на корак до развода од Бојане: "Тешко ми је било, молио сам се испред ризе Свете Петке"
Телеграф 22.10.2024
Препоручујемо. Певач Никола Роквић у складном је брану са бившом манекенком Бојаном Баровић са којом има троје деце, али не крије да су у браку пребродили велику кризу. Иако данас имају идиличан однос, Никола и Бојана су у једном… »
"Рекли смо да ћемо да се разиђемо": Никола Роквић о најтежем периоду са Бојаном: "Мучили смо се много"
Блиц 22.10.2024
Певач Никола Роквић у складном је брану са бившом манекенком Бојаном Баровић са којом има троје деце. Иако данас имају идиличан однос, Никола и Бојана су у једном тренутку размишљали о разводу. - Ми смо пет година живели на… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 55 минутајош 22 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 25 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
Првог дана примене Закона "Свој на своме" поднето више од 19.000 пријава за легализацију
Телеграф пре 5 минутајош 10 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 13 повезаних