Povezane vesti
„Izgubila sam mnoge uloge jer sam odbila da u tri ujutru dođem ‘na kafu’ u hotelsku sobu“: Naša glumica otkrila da je…
Nova 22.10.2024
: Glumica Ana Sakić otkrila je nepoznate detalje o sebi. Ana Sakić mnogima je najpoznatija kao Ingrid iz serije „Selo gori, a baba se češlja“, a znamo je i po ulogama u ostvarenjima „Ljubav, navika, panika“, „Agencija za SIS“, „Ulica… »
"Izgubila sam uloge jer nisam htela da dođem u hotel 'na kafu' u tri ujutru" Šok ispovest srpske glumice o nepristojnim…
Blic 22.10.2024
Glumica Ana Sakić se proslavila kao Ingrid u seriji "Selo gori, a baba se češlja", a iako se o njenom privatnom životu malo zna, jednom prilikom je ispričala da je dobijala nepristojne ponude i da je to uticalo na njenu karijeru. - Svesna sam da sam… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 7 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 3 satajoš 54 povezane