Повезане вести
"Ја била с неким прасетом и рекла јој колики му је?": Хит разговор Лепе Лукић након фрке с Карлеушом и Баком
Мондо 22.10.2024
Јелена Карлеуша препричала је разговор који је Боки 13 водио с Лепом Лукић након што се она нашалила како је старија колегиница била с јутјубером Баком Прасетом. Јелена Карлеуша недавно је била гошћа у дому Богдана Илића… »
Снимљен хит разговор Лепе Лукић након "фрке" са Карлеушом и Баком Прасетом: "Ја њој рекла колики је њему?!"
Телеграф 22.10.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша недавно је била гост у лајву нашег познатог јутјубера Баке Прасета, који је оборио рекорд гледаности у Србији и заузео убедљиво прво место на трендинг листи. Карлеуша је тада у шали… »
Вести дана »
Шетња од ФДУ до институција које су "ћутале": Студенти и грађани обишли Палату правде и Општину Нови Београд (БЛОГ)
Нови магазин пре 5 минутајош 38 повезаних
Европски лидери: Амерички мировни план за Украјину "основа која захтева додатни рад"
РТВ пре 30 минутајош 75 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Американцима о НИС-у, за 48 сати више информација
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане
Поплаве и снежне мећаве "опколиле" Србију: Завејани путеви и аутомобили, поплаве односе животе и имовину
Телеграф пре 10 минутајош 25 повезаних
Пријатељи и породица се опраштају од убијеног навијача: Болне сцене на месту злочина
Мондо пре 5 минутајош 39 повезаних