Повезане вести
"Та ми неће рађати децу и ићи пред стару мајку сигурно": Вук Костић открио какве жене га одбијају
Курир 22.10.2024
Глумац Вук Костић одувек је привлачио пажњу дама, те годинама важи за једног од најпожељнијих нежења на домаћој сцени. Често је довођен у везу са разним лепотицама, али оно што је званично познато јесте да је био са… »
"Та ми неће рађати децу и ићи пред стару мајку": Вук Костић свима ставио до знања какве жене га не привлаче
Мондо 22.10.2024
Вук Костић једном приликом открио је какве жене га никако не привлаче. Српски глумац Вук Костић, чији шарм не оставља равнодушним бројне обожаватељке, увек је био отворен када је реч о љубавном животу. Његова популарност међу… »
"Та ми неће рађати децу и ићи пред стара мајку": Вук Костић отворено о женама које нису његов тип
Телеграф 22.10.2024
Препоручујемо. Глумац Вук Костић, чији шарм не оставља равнодушним бројне обожаватељке, увек је био отворен када је реч о љубавном животу. Вук Костић, познат по својим улогама и харизми, привлачи пажњу не само својим… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 1 сатјош 11 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 26 минутајош 11 повезаних