Povezane vesti

Visoki komesar UN zgrožen smrtonosnim izraelskim napadom na ciljeve u blizini bolnice u Bejrutu

Visoki komesar UN zgrožen smrtonosnim izraelskim napadom na ciljeve u blizini bolnice u Bejrutu

Insajder 22.10.2024
Visoki komesar UN za ljudska prava (UNHCR) Voker Tirk izjavio je u utorak 22. okotbra da je "zgrožen" smrtonosnim izraelskim napadom na ciljeve u neposrednoj blizini bolnice na jugu Bejruta i zatražio "brzu i temeljnu istragu". 'Zgrožen sam izraelskim… »
Visoki komesar UN za ljudska prava užasnut izraelskim napadom kraj bejrutske bolnice

Visoki komesar UN za ljudska prava užasnut izraelskim napadom kraj bejrutske bolnice

Politika 22.10.2024
Visoki komesar UN za ljudska prava Folker Tirk saopštio je danas da je užasnut zbog izraelskog napada kraj bejrutske bolnice u ponedeljak i zatražio "brzu i temeljnu istragu". "Užasnut sam izraelskim udarom iz vazduha kraj bolnice Rafik Hariri u gusto… »

N1 Info 22.10.2024
Visoki komesar UN za ljudska prava Folker Tirk saopštio je da je užasnut zbog izraelskog napada kraj bejrutske bolnice u ponedeljak i zatražio "brzu i temeljnu istragu". „Užasnut sam izraelskim udarom iz vazduha kraj bolnice Rafik Hariri u gusto… »

Novi magazin 22.10.2024
Visoki komesar UN za ljudska prava Folker Tirk saopštio je da je užasnut zbog izraelskog napada kraj bejrutske bolnice u ponedeljak i zatražio "brzu i temeljnu istragu". „Užasnut sam izraelskim udarom iz vazduha kraj bolnice Rafik Hariri u gusto… »

Vesti dana »