Povezane vesti
"Mama mi je preminula od karcinoma, a onda i suprug" Lina o najvećim životnim gubicima, ovako se borila kao samohrana majka…
Kurir 22.10.2024
Lina Božović Marković gostovala je u prvom izdanju nove emisije Kurira "1na1" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svom životu, karijeri i tragedijama koje su joj obeležile život. Lina je ponosna vlasnica hita "Bumbar" koji… »
"U tom trenutku nije ubio samo sebe, ubio je i mene" Lina Bumbar prvi put ikada o najvećoj traumi i samoubistvu oca: Imao je…
Kurir 22.10.2024
Lina Božović Marković bila je zvezda devedesetih godina kada je harala estradnom scenom, a jednim hitom ispisala je istoriju. U jeku karijere je nestala sa estrade zbog porodične tragedije koja joj je promenila život iz korena. Lina je gostovala u novoj… »
Vesti dana »
Beograd: Protestna šetnja studenata stigla do Palate pravde, kritikovana sporost tužilaštva
Serbian News Media pre 29 minutajoš 36 povezanih
Vens: Fantazija da bi Kijev uz pomoć SAD mogao da pobedi; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 34 minutajoš 69 povezanih
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 44 minutajoš 23 povezane
Evo u kojim će gradovima u Srbiji danas i sutra padati sneg: Objavljena prognoza do 24. decembra
Nova pre 3 satajoš 24 povezane