Povezane vesti
Tramp će u petak dati intervju podkasteru Džou Roganu
Politika 22.10.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp daće u petak intervju popularnom podkasteru Džou Roganu koji ima desetine miliona pratilaca. Dva zvaničnika iz Trampovog izbornog štaba rekla da će on otputovati… »
Tramp u trci za glasove: Novi intervju, ovoga puta kod Džoa Rogana
B92 22.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp daće u petak intervju popularnom podkasteru Džou Roganu koji ima desetine miliona pratilaca. Dva zvaničnika iz Trampovog izbornog štaba rekla da će on otputovati u Ostin u… »
Tramp će u petak dati intervju podkasteru Džou Roganu: On je "dobar momak"
Euronews 22.10.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp daće u petak intervju popularnom podkasteru Džou Roganu koji ima desetine miliona pratilaca. Dva zvaničnika iz Trampovog izbornog štaba rekla da će on otputovati u Ostin u… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 28 minutajoš 56 povezanih
Sa 19 stepeni temperatura pada na nulu! Nakon prolećnog vremena stiže sneg, od večeras drastično zahlađenje
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane
Počele prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 15 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
FOTO Srpkinja eliminisana iz Australije posle lude drame: Znajući šta sam sve prošla da dođem dovde…
Nova pre 53 minutajoš 12 povezanih