Povezane vesti
Beograđani širom grada viđaju lisice, lovci upozoravaju da im se ne prilazi
N1 Info 23.10.2024
Beograđani su prethodnih dana video snimcima beležili pojavu lisica na nekoliko lokacija u gradu - prvo su viđene na Dedinju, kako preturaju otpad kod kontenera, potom na trotoaru na Julinom brdu, pa na Dorćolu i Zemunu. Građani kažu da životinje… »
Beograđani širom grada viđaju lisice, lovci upozoravaju da im se ne prilazi
Novi magazin 23.10.2024
Beograđani su prethodnih dana video snimcima beležili pojavu lisica na nekoliko lokacija u gradu - prvo su viđene na Dedinju, kako preturaju otpad kod kontenera, potom na trotoaru na Julinom brdu, pa na Dorćolu i Zemunu. Građani kažu da životinje… »
Najezda lisica u u Beogradu: Građani uplašeni, evo šta nikako ne smete da radite ako ih vidite
Mondo 23.10.2024
Jednu stvar nikako ne smete da radite ako vidite lisice blizu vas. Beograđani su prethodnih dana video snimcima beležili pojavu lisica na nekoliko lokacija u gradu - prvo su viđene u jednom delu Dedinja, pored kontejnera, kako preturaju otpad, potom na… »
“Noge su mi se odsekle, gledala me je pravo u oči”: Najezda lisica u Beogradu, šta nikako ne smete da radite ako ih…
Nova 23.10.2024
: Beograđani su prethodnih dana video snimcima beležili pojavu lisica na nekoliko lokacija u gradu - prvo su viđene u jednom delu Dedinja, pored kontejnera, kako preturaju otpad, potom na trotoaru na Julinom brdu, pa na Dorćolu i Zemunu Kako su… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana