Повезане вести
"Дођи ми кћери у сан јер ја САД живим од снова" Отац убијене студенткиње се не мири са судбином! Ивану браћа затекла у стану…
Курир 23.10.2024
Слободан Кривокапић, отац монструозно убијене Иване Кривокапић (26) која је мртва пронађена у свом стану на Звездари у децембру 2022. године, потресним речима огласио се поново као и сваког месеца, чувајући сећање на своју… »
"Прва си ми мисао кад устанем": Потресне речи оца убијене студенткиње Иване, осумњичени Албанац још у бекству
Мондо 23.10.2024
Студенткињу Ивану Кривокапић (26) мртву у стану који је изнајмљивала на Звездари, 24. децембра 2022. године, пронашла су њена браћа. Слободан Кривокапић након две године од убиства ћерке Иване на друштвеним мрежама објављује… »
Убица ивану (26) задавио, њено тело оставио у стану: Огласио се очајни отац студенткиње са Звездаре, злочинац у бекству
Блиц 23.10.2024
- Дођи ми кћери мила у сне, кад ноћ прогута дан, стави твоју руку на овај уморни длан - потресне речи Слободана Кривокапића, оца Иване Кривокапић која је пре две године убијена у изнајмљеном стану на Звездари. За убицом… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 53 минутајош 40 повезаних

Крај меча: Разводе Дача Икодиновић и Маја Огњеновић, откривено шта се дешавало
Свет & Скандал пре 7 минутајош 30 повезаних

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 43 минутајош 32 повезане

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова економија пре 2 сатајош 8 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 3 сатајош 24 повезане