Povezane vesti
"Dođi mi kćeri u san jer ja SAD živim od snova" Otac ubijene studentkinje se ne miri sa sudbinom! Ivanu braća zatekla u stanu…
Kurir 23.10.2024
Slobodan Krivokapić, otac monstruozno ubijene Ivane Krivokapić (26) koja je mrtva pronađena u svom stanu na Zvezdari u decembru 2022. godine, potresnim rečima oglasio se ponovo kao i svakog meseca, čuvajući sećanje na svoju ćerku, ali i neumorno tražeći… »
"Prva si mi misao kad ustanem": Potresne reči oca ubijene studentkinje Ivane, osumnjičeni Albanac još u bekstvu
Mondo 23.10.2024
Studentkinju Ivanu Krivokapić (26) mrtvu u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari, 24. decembra 2022. godine, pronašla su njena braća. Slobodan Krivokapić nakon dve godine od ubistva ćerke Ivane na društvenim mrežama objavljuje njene fotografije i… »
Ubica ivanu (26) zadavio, njeno telo ostavio u stanu: Oglasio se očajni otac studentkinje sa Zvezdare, zločinac u bekstvu
Blic 23.10.2024
- Dođi mi kćeri mila u sne, kad noć proguta dan, stavi tvoju ruku na ovaj umorni dlan - potresne reči Slobodana Krivokapića, oca Ivane Krivokapić koja je pre dve godine ubijena u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Za ubicom, Jetmirom Gočajem (24) se i dalje… »
Vesti dana »

Požar kod vrtića u Zemunu: Zapalio se objekat od 300 kvadrata, vatrogasci na terenu
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih

Nakon pljuskova, letnje vrućine se vraćaju u Srbiju
Serbian News Media pre 42 minutajoš 20 povezanih

Ustaško slavlje na Tompsonovom koncertu u Sinju: Sa razglasa kafića puštana pesma "Jasenovac i Gradiška Stara"
NIN pre 43 minutajoš 11 povezanih

Hitna pomoć: Bez saobraćajnih nezgoda u Beogradu, u požaru u Zemunu bez povređenih
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih