Повезане вести

Гујон: Тражио сам више слуха у Америци за српску страну

Гујон: Тражио сам више слуха у Америци за српску страну

Политика 23.10.2024
Директор Канцеларије за јавну и културну диломатију Владе Србије Арно Гујон рекао је да је током посете САД тамошњим званичницима представио тешко стање Срба на простору АП КиМ и истакао да је у разговорима тражио више слуха за… »
Гујон након посете САД: Тражио сам више слуха за српску страну

Гујон након посете САД: Тражио сам више слуха за српску страну

Еуроневс 23.10.2024
Директор Канцеларије за јавну и културну диломатију Владе Србије Арно Гујон рекао је да је током посете САД тамошњим званичницима представио тешко стање Срба на простору АП КиМ и истакао да је у разговорима тражио више слуха за… »
Гујон: Тражио сам у САД више слуха за српску страну и да то покажу делима

Гујон: Тражио сам у САД више слуха за српску страну и да то покажу делима

РТС 23.10.2024
Директор Канцеларије за јавну и културну диломатију Владе Србије Арно Гујон боравио је у посети у Вашингтону где је представио тешко стање Срба на Косову и Метохији. Гостујићи у Јутарњем програму Гујон се осврнуо на његову… »
Тражио сам више слуха за српску страну у САД! Гујон: За њих то није главна тема, а за 100.000 Срба је питање живота и смрти…

Тражио сам више слуха за српску страну у САД! Гујон: За њих то није главна тема, а за 100.000 Срба је питање живота и смрти…

Курир 23.10.2024
Директор Канцеларије за јавну и културну диломатију Владе Србије Арно Гујон истакао је да је у разговорима у САД тражио више слуха за српску страну у вези КиМ. Он је, након посете САД, рекао да за Американце у време предизборне… »
Гујон: Тражио сам више слуха у САД за српску страну

Гујон: Тражио сам више слуха у САД за српску страну

РТВ 23.10.2024
БЕОГРАД - Директор Канцеларије за јавну и културну диломатију Владе Србије Арно Гујон рекао је да је током посете САД тамошњим званичницима представио тешко стање Срба на простору АП КиМ и истакао да је у разговорима тражио… »
Гујон: У САД сам тражио више слуха за српску страну у вези Косова

Гујон: У САД сам тражио више слуха за српску страну у вези Косова

Вести онлине 23.10.2024
Директор Канцеларије за јавну и културну дипломатију Владе Србије Арно Гујон истакао је да је у разговорима у САД тражио више слуха за српску страну у вези Косова. Он је, након посете САД, рекао да за Американце у време… »

Вести дана »