Povezane vesti
Gujon: Tražio sam više sluha u Americi za srpsku stranu
Politika 23.10.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu dilomatiju Vlade Srbije Arno Gujon rekao je da je tokom posete SAD tamošnjim zvaničnicima predstavio teško stanje Srba na prostoru AP KiM i istakao da je u razgovorima tražio više sluha za srpsku stranu u vezi… »
Tražio sam više sluha za srpsku stranu u SAD! Gujon: Za njih to nije glavna tema, a za 100.000 Srba je pitanje života i…
Kurir 23.10.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu dilomatiju Vlade Srbije Arno Gujon istakao je da je u razgovorima u SAD tražio više sluha za srpsku stranu u vezi KiM. On je, nakon posete SAD, rekao da za Amerikance u vreme predizborne kampanje KiM nije glavna… »
Gujon: Tražio sam u SAD više sluha za srpsku stranu i da to pokažu delima
RTS 23.10.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu dilomatiju Vlade Srbije Arno Gujon boravio je u poseti u Vašingtonu gde je predstavio teško stanje Srba na Kosovu i Metohiji. Gostujići u Jutarnjem programu Gujon se osvrnuo na njegovu posetu i naveo da je… »
Gujon nakon posete SAD: Tražio sam više sluha za srpsku stranu
Euronews 23.10.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu dilomatiju Vlade Srbije Arno Gujon rekao je da je tokom posete SAD tamošnjim zvaničnicima predstavio teško stanje Srba na prostoru AP KiM i istakao da je u razgovorima tražio više sluha za srpsku stranu u vezi… »
Gujon: Tražio sam više sluha u SAD za srpsku stranu
RTV 23.10.2024
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu dilomatiju Vlade Srbije Arno Gujon rekao je da je tokom posete SAD tamošnjim zvaničnicima predstavio teško stanje Srba na prostoru AP KiM i istakao da je u razgovorima tražio više sluha za srpsku… »
Gujon: U SAD sam tražio više sluha za srpsku stranu u vezi Kosova
Vesti online 23.10.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon istakao je da je u razgovorima u SAD tražio više sluha za srpsku stranu u vezi Kosova. On je, nakon posete SAD, rekao da za Amerikance u vreme predizborne kampanje Kosovo nije… »
Vesti dana »
Uživo "juče se dogodio pokušaj velikog i žestokog hibridnog napada na našu zemlju!" Vučić: Navešću vam šta su sve slagali
Blic pre 13 minutajoš 36 povezanih
Nova prognoza meteorologa: Od ovog datuma sledi jako pogoršanje vremena i bliže je nego što smo mislili
Pravda pre 2 satajoš 19 povezanih
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih
Antonio Košta i nova Evropska komisija zvanično stupili na dužnost
Euronews pre 25 minutajoš 7 povezanih
Balistička raketa lansirana iz Jemena na Izrael; Svetska narodna kuhinja prekida rad u Gazi
RTS pre 25 minutajoš 8 povezanih