Povezane vesti
Pokret Mi – Snaga naroda podneo prijavu REM-u protiv televizije Informer i Dragana J. Vučićevića
Danas 23.10.2024
Pokret Mi – Snaga naroda saopštio je danas da je podneo prijavu Regulatornom telu za elektronske medije (REM) protiv televizije Informer i njenog vlasnika Dragana J. Vučićevića zbog uvreda upućenih poslaniku tog pokreta Borislavu Antonijeviću tokom… »
Pokret Mi – Snaga naroda podneo prijavu REM-u protiv televizije Informer i Dragana J. Vučićevića
N1 Info 23.10.2024
Pokret Mi - Snaga naroda saopštio je danas da je podneo prijavu Regulatornom telu za elektronske medije (REM) protiv televizije Informer i njenog vlasnika Dragana J. Vučićevića zbog uvreda upućenih poslaniku tog pokreta Borislavu Antonijeviću tokom… »
Vesti dana »
Vrućine do ovog datuma, a onda nagli preokret: RHMZ najavljuje zahlađenje sa pljuskovima i grmljavinom
Mondo pre 15 minutajoš 19 povezanih
Američki izaslanici u Kremlju razgovarali o okončanju rata u Ukrajini, bez prodora, idu sad u Kijev
Serbian News Media pre 5 minutajoš 20 povezanih
Ustundag poručio Terziću: Ne bi trebalo da tražiš posao u Turskoj
Sport klub pre 1 satjoš 20 povezanih
Vozač golfa se kretao velikom brzinom i izazvao tragediju: Detalji nesreće kod Raške, mladić (23) poginuo
Mondo pre 25 minutajoš 15 povezanih
"Uskoro ćemo saopštiti visinu povećanja penzija"! Vučić najavio nove puteve u Odžacima: Obilazi Zapadnobački okrug
Blic pre 35 minutajoš 11 povezanih