Povezane vesti
Izjava Aleksićevog advokata na suđenju izazvala burnu reakciju: Želim da što pre ide kući, kako ne bi izdahnuo
Telegraf pre 31 dana
Ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje Aleksiću. U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole… »
"Ne želim da mrcvarim klijenta da ne izdahne ovde" Advokat optuženog Mike Aleksića ne prestaje da šokira
Kurir pre 31 dana
BEOGRAD - Odlukom nekih loših ljudi odlučeno je da moj klijent prati suđenje u ovako lošem stanju i iz tog razloga ja neću danas svedocima postavljati pitanja, iako sam imao spremna. Želim da moj klijent što pre ode kući da ne bi, ne daj Bože… »
Suđenje Miroslavu Aleksiću – advokat odbrane nije hteo da postavlja pitanja svedocima
RTS pre 31 dana
U Višem sudu u Beogradu je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Svedoci N. K. i S. Z. su ostale pri svojim iskazima, a… »
Ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje Aleksiću
Insajder pre 31 dana
U Višem sudu u Beogradu je u sredu 23. oktobra ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Svedoci Natalija K. i Sara Z. su ostale… »
Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću, ispitani svedoci
NIN pre 31 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Svedoci Natalija K. i Sara Z. su ostale pri svojim… »
"Cilj mi je da klijent ostane živ, a ne da se mrcvari u sudnici": Nastavljeno suđenje Miki Aleksiću: Saslušana dva svedoka
Blic pre 31 dana
Suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću održano je danas pred Višim sudom u Beogradu, gde su svedočile Sara Z. i Natalija K. koje su pohađale školu glume kod Aleksića. Sara je svoje svedočenje započela 20. septembra, međutim… »
RTV pre 31 dana
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Svedoci Natalija K. i Sara Z. su ostale pri… »
Suđenje Miroslavu Aleksiću: Ročište završeno ekspresno, sledeće zakazano za kraj novembra
Euronews pre 31 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Ročište je održano, ali ekspresno i završeno, javlja reporter Euronews… »
B92 pre 31 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. Svedoci Natalija K. i Sara Z. su ostale pri svojim… »
Vesti dana »
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 4 satijoš 32 povezane
Mitrović strelac, Sergej asistent, Al Hilal izgubio posle 46 utakmica
Sportski žurnal pre 19 minutajoš 22 povezane