Povezane vesti
Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše
N1 Info pre 30 dana
„Najveća moja životna greška bio je dan kada sam postao član Srpske napredne stranke i danas se zbog toga kajem“, kaže u razgovoru za Danas Momir Stojananović, nekadašnji član SNS. Dodaje da nam je upravo ta stranka otela demokratiju, slobodu… »
INTERVJU Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše
Danas pre 30 dana
„Najveća moja životna greška bio je dan kada sam postao član Srpske napredne stranke i danas se zbog toga kajem“, kaže u razgovoru za Danas Momir Stojananović, nekadašnji član SNS. Dodaje da nam je upravo ta stranka otela demokratiju, slobodu… »
Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše
Novi magazin pre 30 dana
Vesti dana »
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 5 satijoš 36 povezanih