Povezane vesti
Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše
N1 Info 23.10.2024
„Najveća moja životna greška bio je dan kada sam postao član Srpske napredne stranke i danas se zbog toga kajem“, kaže u razgovoru za Danas Momir Stojananović, nekadašnji član SNS. Dodaje da nam je upravo ta stranka otela demokratiju, slobodu… »
INTERVJU Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše
Danas 23.10.2024
„Najveća moja životna greška bio je dan kada sam postao član Srpske napredne stranke i danas se zbog toga kajem“, kaže u razgovoru za Danas Momir Stojananović, nekadašnji član SNS. Dodaje da nam je upravo ta stranka otela demokratiju, slobodu… »
Momir Stojanović: SNS neće smeniti ni jedna politička opcija, oni će sami sebe da uguše
Novi magazin 23.10.2024
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 satijoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Milorad Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 4 satijoš 4 povezane