Povezane vesti
Zajednička sednica vlada Srbije i AP Vojvodine: Jedinstvo onih koji vode državu ka daljem razvoju
RTV 23.10.2024
NOVI SAD - U Novom Sadu danas je posle šest godina održana zajednička sednica Vlade Srbije i Pokrajinske vlade, a premijer Miloš Vučević rekao je da se veoma značajno investira u sve delove Vojvodine i naveo da su samo projekti u drumskoj i… »
Položeni venci na spomen-groblju boraca NOB-a povodom Dana oslobođenja Novog Sada (FOTO)
Moj Novi Sad 23.10.2024
Povodom 23. oktobra 1944. godine, Dana oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, predsednica Skupštine Grada Novog Sada Dina Vučinić, predsednica Pokrajinske Vlade Maja Gojković, načelnik Južnobačkog… »
Novi Sad obeležava 80 godina od oslobođenja u Drugom svetskom ratu
RTS 23.10.2024
Na Spomen-groblju boraca Narodnooslobodilačkog rata u Novom Sadu položeni su venci, povodom 80 godina od oslobođenja tog grada u Drugom svetskom ratu 23. oktobra 1944. godine. Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić rekao je nakon polaganja venaca, da… »
Manje paradiranja, više autorefleksije: Istoričar Martinov za 021.rs povodom Dana oslobođenja
Radio 021 23.10.2024
Danas se obeležava 80 godina od oslobođenja Novog Sada od fašizma. Kao i prethodnih godina, kada je reč o onima na vlasti, ovaj dan prolazi gotovo kao i svaki drugi. Predstavnici gradske i pokrajinske vlasti, zajedno sa predstavnicima Gradskog odbora… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 3 satajoš 28 povezanih