Повезане вести
"Ја сам силоватељ, као и сви остали у просторији": Ко су оптужени за злостављање Жизел Пелико
НИН 23.10.2024
У случају који је шокирао и узнемирио Француску, али и читац свет тренутно се суди 51 мушкарцу под сумњом да су сексулано напали Жизел Пелико (72), а међу њима је њен бивши мужа који је признао да је у више наврата дрогирао и… »
50 Монструма! Камионџија, војник, болничар, месар, керамичар: Ово су мушкарци који су силовали дрогирану Жизел Пелико
Блиц 23.10.2024
У случају силовања Францускиње Жизел Пелико, који је шокирао Француску и остатак света, суди се укупно 51 мушкарцу, укључујући њеног супруга Доминика који их је доводио у њихов дом у селу Мазан током девет година да је… »
Жизел Пелико: Не треба жртве силовања да буде срамота, већ силоватеље
НИН 23.10.2024
Жене које су биле силоване треба да знају да није на њима да се сраме, већ је то на силоватељима, поручила је данас на суду 72-годишња Жизел Пелико која је постала феминистичка икона у Француској након што се одлучила за јавно… »
"Ујутру сам имала порођајне болове": У судници мук, жртва масовног силовања испричала језиве детаље
Мондо 23.10.2024
Жизел Пелико је на суђењу открила детаље односа ње и мужа који ју је 10 година силовао и доводио мушкарце да ураде исто. Застрашујуц́и случај силовања Жизел Пелико шокирао је француску и светску јавност. Подсетимо, силовање… »
Пред судом Францускиња коју је муж девет година дрогирао и подводио силоватељима
Политика 23.10.2024
ПАРИЗ – Францускиња Жизел Пелико (72), коју је бивши супруг девет година дрогирао па је силовао и доводио више од 50 других мушкараца да је силују, данас ће се пред судом изјаснити о досад прикупљеним доказима. Она је постала… »
Жена коју је муж дрогирао и доводио мушкарце да је силују данас сведочи, изнеће кроз које све страхоте је прошла: "Осећала сам…
Блиц 23.10.2024
Францускиња Жизел Пелико (72), чији је случај силовања које је организовао њен супруг током деценије шокирао не само нацију већ и читав свет, данас ће сведочити на суду и изнети коментар на досадашње доказе. Жизел је постала… »
Војник, камионџија и медицински брат: Ко су мушкарци који су силовали жену ђавола из Авињона
Телеграф 23.10.2024
Упозорење: Текст садржи веома узнемирујуће детаље. Више од 50 мушкараца нашло се на суду, а оптужени су да су помагали ђаволу из Авињона Доминику Пеликоту да дрогира и силује своју супругу Жизел. Чак 51 мушкарац се терети за… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 29 минутајош 31 повезана
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдала једна особа, више особа спасено
Еуроневс пре 1 сатјош 27 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку, нема организованог дочека Нове године
Нова економија пре 4 минутајош 18 повезаних