Повезане вести

Вукови дођу до врата, ја упалим светло па они побегну: Блажо из Копривне код Пријепоља једини стални становник на 1500…

Вукови дођу до врата, ја упалим светло па они побегну: Блажо из Копривне код Пријепоља једини стални становник на 1500…

РИНА 23.10.2024
Вукови дођу до врата, ја упалим светло па они побегну: Блажо из Копривне код Пријепоља једини стални становник на 1500 надморске висине, вредни планинац не напушта огњиште и бави се сточарством (ФОТО) Пријепоље – На 1500… »
Блажо је горштак и живи сам на 1.500 надморске висине! Једини је становник: "Зиме су сурове, има доста звери"

Блажо је горштак и живи сам на 1.500 надморске висине! Једини је становник: "Зиме су сурове, има доста звери"

Мондо 23.10.2024
Блажо из Копривне код Пријепоља једини стални становник на 1.500 надморске висине. На 1.500 метара надморске висине ретко ко у Србији је остао да живи, ипак планинац Блажо Словић (58) из села Копривне код Пријепоља не жели да… »
Једна кућа цело село – Блажо из Копривне једини становник на 1500 метара надморске висине

Једна кућа цело село – Блажо из Копривне једини становник на 1500 метара надморске висине

ПП медиа 23.10.2024
Пријепоље/Бродарево– Горштак Блажо Словић (1966) један је троје сталних мештана Копривне, села на 1500 метара надморске висине. Његов, до скора трошни дом, који је захваљујући хуманим људима и општини Пријепоље јесенас… »

ИндексОнлине 23.10.2024
Пријепоље – На 1500 метара надморске висине ретко ко у Србији је остао да живи, ипак планинац Блажо Словић (58) из села Копривне код Пријепоља не жели да напусти своју родну кућу и дом, иако је након мајчине смрти остао да живи… »

Вести дана »