Повезане вести
(Видео) Маса у делиријуму: "Лосе иоурселф": Обама реповао стихове Еминемове песме на митингу Камале Харис у Детроиту, и репер…
Блиц 23.10.2024
Бивши амерички председник Барак Обама започео је свој говор на митингу подршке демократској председничкој кандидаткињи Камали Харис у Детроиту реповањем стихова из песме "Лосе Иоурселф" репера Маршала Бруса Метерса Трећег… »
"Дланови су ми знојави": Обама цитирао Еминемове стихове на митингу подршке Камали, а онда кренуо да репује (фото, видео)
Курир 23.10.2024
У Детроиту је одржан предизборни митинг подршке Камали Харис, потрпедседници САД и демократској кандидаткињи за Белу кућу, на којем су говорили репер Еминем и легендарни играч америчког фудбала Калвин Џонсон звани Мегатрон… »
Обама реповао стихове Еминемове песме на митингу Камале Харис у Детроиту (видео)
Политика 23.10.2024
ВАШИНГТОН – Бивши амерички председник Барак Обама започео је свој говор на митингу подршке демократској председничкој кандидаткињи Камали Харис у Детроиту реповањем стихова из песме „Лосе Иоурселф” репера Маршала Бруса Метерса… »
Еминем жестоко напао Трампа, а онда је Обама реповао његов хит! Снимак се муњевито проширио мрежама (Видео)
Мондо 23.10.2024
Барак Обама је на позорници реповао текст Еминемовог хита Лосе Иоурселф, а видео се проширио друштвеним мрежама. Еминем се у уторак појавио на предизборном скупу Камале Харис у Детроиту како би подржао демократску кандидаткињу… »
Обама реповао Еминема на митингу Камале Харис у Детроиту: Изабрао познату песму, публика у трансу
Телеграф 23.10.2024
Бивши амерички председник Барак Обама виђен је како репује Еминемову песму "Лосе Иоурселф" у уторак увече током митинга Камале Харис и Тима Волза у Детроиду. Еминем, упознао је Обаму са локалним присталицама. "Као што вец́ина вас… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана