Повезане вести
„Мислила сам да си савршен, а ти си ме уништио“: Храбра Жизел се обратила мужу који је довео 70 мушкараца да је силују
Нова 23.10.2024
: Застрашујући случај силовања Жизел Пелико саблазнио је француску, али и светску јавност. Данас је она говорила пред судом о ужасним злочинима за које су оптужени њен супруг и још 50 мушкараца. У овим случајевима је… »
Цело село је силовало, САД је испричала све до детаља! Језива исповест Жизел, обратила се мужу монструму: "Доњи веш није…
Курир 23.10.2024
Жизел Пелико, жена коју је муж годинама силовао, дрогирао и доводио друге мушкарце у кућу како би је силовали, рекла је током сведочења да је сломљена жена и да није ни сумњала у поступке и искреност човека са којим је делила… »
Жртва масовног силовања испричала све, у судници настао мук: "Издао си ме, ја сам сломљена жена": Мужу силоватељу поставила…
Блиц 23.10.2024
Жизел Пелико, жена коју је муж годинама силовао, дрогирао и доводио друге мушкарце у кућу како би је силовали, рекла је током сведочења да је сломљена жена и да није ни сумњала у поступке и искреност човека са којим је делила… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 14 минутајош 18 повезаних
(Видео) "Убице, лопови!" Погледајте упад америчких специјалаца на танкер пун нафте код Венецуеле: Каракас бесни!
Блиц пре 20 минутајош 12 повезаних
САД продужиле Лукоилу лиценцу до 17. јануара за преговоре о продаји имовине
НИН пре 15 минутајош 10 повезаних