Povezane vesti
ČUVENI LANAC KAFETERIJE ŽELI DA VRATI MUŠTERIJE: Planiraju da snize cene, ali i da pojednostave "previše složen meni" -…
Kurir 23.10.2024
Novi direktor Starbaksa Brajan Nikol je obećao da će da pojednostavi svoj "previše složen meni" dok lanac kafeterije pokušava da povrati kupce i podstakne prodaju. Nikol je rekao da Starbaks treba da se "fundamentalno promeni" i dodao je da će… »
Poznati lanac kafeterije odlučio da vrati mušterije: Prodaja drastično opala, spremni da koriguju cene
Mondo 23.10.2024
Popularni lanac kafeterije "Starbaks", pokušava da povrati kupce i preispita svoje cene. Novi direktor Starbaksa Brajan Nikol je obećao da će da pojednostavi svoj "previše složen meni" dok lanac kafeterije pokušava da povrati kupce i podstakne… »
Vesti dana »

Puštena sva tri studenta privedena u Nišu, Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 satajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Puštena na slobodu tri studenta koja su privedena sinoć nakon nemira na protestu u Nišu
Danas pre 8 satijoš 18 povezanih

Niški studenti saopštili da je uhapšen Arsen Milosavljević sa Medicinskog fakulteta
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Predsednik Češke Republike: Evropa i sporazum o mineralima sa SAD su bezbednosne garancije za Ukrajinu
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih