Повезане вести
Дипломатска офанзива Београда: Србија сопственим снагама пробија пут ка ЕУ, посета Туска и Мицотакиса од великог значаја
Еуроневс 23.10.2024
Председник Србије Александар Вучић у склопу дипломатски изазовне недеље, након јучерашњег трилатералног састанка са премијерима Словачке и Мађарске Робертом Фицом и Виктором Орбаном, данас у Београду дочекује премијере Пољске… »
Вучевић: Реконструкција Владе можда на пролеће
Бета 23.10.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић рекао је данас у Новом Саду да би најављена реконструкција Владе могла да буде на пролеће, уколико неко у међувремену не направи "спортски речено фаул". После заједничке седнице републичке и… »
Вучевић открива планове: Потенцијална реконструкција Владе на пролеће, разговарао сам са Вучићем
Блиц 23.10.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да ће се питање евентуалне реконструкције његовог кабинета разматрати на пролеће, као и да се о томе консултовао са председником Србије Александром Вучићем. Вучевић је… »
Вучевић: Потенцијална реконструкција владе на пролеће, осим ако неко не направи "фаул"
Инсајдер 23.10.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је данас како је логично да реконструкција Владе буде на пролеће, кад јој је годишњица рада, осим ако неко не направи "фаул". Вучевић је, после заједничке седнице Владе Србије са… »
Премијер Србије: Без коментара на именовање Тонина Пицуле, разумели смо поруку
Нови магазин 23.10.2024
Премијер Србије Милош Вучевић није данас желео да коментарише именовање хрватског европарламентарца Тонина Пицуле за новог известиоца Европског парламента за Србију, рекавши само да је разумео поруку и да неће да каже нешто… »
Вучевић: Потенцијална реконструкција владе на пролеће, разговарао сам са Вучићем
РТВ 23.10.2024
НОВИ САД - Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да ће се питање евентуалне реконструкције његовог кабинета разматрати на пролеће, као и да се о томе консултовао са председником Србије Александром Вучићем… »
Вучевић: Потенцијална реконструкција владе на пролеће, разговарао сам са Вучићем
Политика 23.10.2024
НОВИ САД – Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да ће се питање евентуалне реконструкције његовог кабинета разматрати на пролеће, као и да се о томе консултовао са председником Србије Александром Вучићем… »
НИН 23.10.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је да ће се питање евентуалне реконструкције његовог кабинета разматрати на пролеће, као и да се о томе консултовао са председником Србије Александром Вучићем. Вучевић је, након… »
Еуроневс 23.10.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да ће се питање евентуалне реконструкције његовог кабинета разматрати на пролеће, као и да се о томе консултовао са председником Србије Александром Вучићем. Вучевић је… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 5 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 3 сатајош 1 повезана