Povezane vesti
"Prestanite da prozivate naš klub i parter, znate te ljude": Budućnost odgovorila direktoru ABA lige
Mondo 23.10.2024
Budućnost se oglasila i odgovorila sportskom direktoru ABA lige Miliji Vojinoviću. KK Budućnost iz Podgorice odgovorila je sportskom direktoru ABA lige Miliji Vojinoviću na izjavu koju je dao za MONDO povodom dešavanja u "Morači" u ponedeljak. U… »
KK Budućnost: Milija Vojinoviću, posvetite se svom poslu
Sport klub 23.10.2024
Iz Budućnosti je stigao odgovor sportskom direktoru ABA lige Miliji Vojinoviću, koji potpisuje Slavko Radulović, izvršni direktor podgoričkog kluba. Saopštenje prenosimo u celosti. „Na osnovu ‘ponoćnog’ saopštenja koje je Milija Vojinović uputio preko… »
Vesti dana »
Trener FMP-a o sudijama i zaslugama: "Ja sam ljudima iz Spartaka rekao zasluženo, oni meni nešto drugo"
Sportske.net pre 40 minutajoš 27 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, šef Vladinog saveta za informisanje Irana demantovao da je Pezeškijan podneo ostavku
Euronews pre 6 minutajoš 41 povezana
Novo čudo na Rolan Garosu, i to u delu gde je bio Đoković: Novaka bi ovo radovalo, Rubljov je ispao!
Telegraf pre 11 minutajoš 67 povezanih
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 6 minutajoš 40 povezanih
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 8 satijoš 50 povezanih