Povezane vesti

Most sagrađen pre 2 godine, a već se pojavila oštećenja: Vredan pola milijarde evra, evo šta kažu stručnjaci

Most sagrađen pre 2 godine, a već se pojavila oštećenja: Vredan pola milijarde evra, evo šta kažu stručnjaci

Mondo 23.10.2024
Most je sagrađen pre samo dve godine, a več su se pojavila oštećenja. Pelješki most u Hrvatskoj je završen u januaru 2022. godine, u njega je uloženo preko 526 miliona evra, a sad su se pojavila oštećenja. Na pojedinim stubovima Pelješkog mosta pojavile… »
Napukao most: Radovi završeni pre dve godine, vrednost pola milijarde evra

Napukao most: Radovi završeni pre dve godine, vrednost pola milijarde evra

B92 23.10.2024
Pelješki most u Hrvatskoj je završen u januaru 2022. godine, u njega je uloženo preko 526 miliona evra, a sad su se pojavila oštećenja. Na pojedinim stubovima Pelješkog mosta pojavile su se mikropukotine. Prema rečima stručnjaka, reč je o pukotinama koje… »
MOST STAR SAMO DVE GODINE, VREDI POLA MILIJARDE EVRA, A VEĆ NAPUKAO! Ima garanciju od 10 godina - svi se pitaju da li je…

MOST STAR SAMO DVE GODINE, VREDI POLA MILIJARDE EVRA, A VEĆ NAPUKAO! Ima garanciju od 10 godina - svi se pitaju da li je…

Kurir 23.10.2024
Na pojedinim stubovima Pelješkog mosta pojavile su se mikropukotine, javlja hrvatski medij. Prema rečima stručnjaka, reč je o pukotinama koje se pojavljuju na betonima visoke čvrstoće. Prema njihovim riječima, betoni su zaštićeni silanskim premazima koji… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje sutra?

Kakvo nas vreme očekuje sutra?

Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Milica Gardašević bez finala u skoku udalj

Milica Gardašević bez finala u skoku udalj

Radio 021 pre 11 minutajoš 35 povezanih
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 1 satjoš 35 povezanih